3 manieren om condooms online te vergelijken

Het vergelijken van producten is vandaag de dag toegankelijker dan voorheen. Vooral de opkomst van online shoppen heeft producten (en diensten) vergelijken een stuk eenvoudiger gemaakt. Hierbij is het aangeraden op verschillende aspecten te vergelijken.

Dit geldt ook voor condooms. Een condoom kopen doe je tegenwoordig makkelijk online. Maar voordat je dat doet, is het eerst handig om ze te vergelijken. Je leest in dit artikel 3 manieren om condooms online te vergelijken!

Het vergelijken van condooms

Vandaag de dag is het een goed idee om producten te vergelijken voordat je ze koopt. Dit geldt dus ook voor condooms. Hieronder zie je drie verschillende manieren om condooms online te vergelijken:

  1. Op basis van soort
  2. Op basis van prijs
  3. Op basis van merk

Lees hieronder verder voor een toelichting!

Soorten vergelijken

Een van de belangrijkste punten om op te vergelijken, is op basis van soort. De reden hiervoor is dat er veel variatie is en dat er allerlei soorten condooms worden gekocht.

Een aantal voorbeelden van soorten condooms, zijn: latexvrij, met smaak, lichtgevend, extra dik of juist dun, gekleurd, en met ribbels of nopjes.

Het bovenstaande is slechts een kleine opsomming van de vele soorten condooms. Het is dus van belang dat je hier goed op vergelijkt. Welke soort wil je? Wanneer je dit weet, kun je vervolgens bijvoorbeeld alle condooms van die specifieke soort vergelijken op prijs. Daarover lees je hieronder meer.

Prijzen vergelijken

Net zoals voor elk product en dienst, geldt ook voor condooms: voor een bepaalde groep kopers (die relatief groot is) is de prijs van belang. Een van de grootste voordelen van vergelijken is dan ook dat je kan besparen. Je kunt eenvoudig filteren op prijs en voor voordelige condooms kiezen. Hierdoor weet je ook zeker dat je niet teveel betaalt. 

Aangezien er verschillende soorten condooms bestaan, is het dan ook handig om specifiek per soort te vergelijken op prijs. 

Merken vergelijken

Er bestaan verschillende merken condooms. Het bekendste voorbeeld hiervan is Durex. Dit zijn kwalitatief sterke condooms, maar ze zijn ook prijziger. Bovendien heeft Durex niet alle soorten beschikbaar. Minder bekende merken zijn vaak wat voordeliger en/of hebben andere soorten condooms.

Bij het vergelijken van merken zul je dus ook te maken hebben met de bovenstaande twee punten: soorten en prijzen. Ook hier vergelijken de meesten namelijk op wanneer ze merken vergelijken.

Aangezien er veel verschillende merken bestaan, is het logisch dat je hier op wilt vergelijken.