4x de beste voetbalschoenen voor aanvallende spelers

beste voetbalschoenen

Aanvallers, verdedigers en middenvelders, je hebt ze allemaal nodig op het veld om een goed team te vormen. En om te winnen uiteraard. Afhankelijk van je positie heb je bepaalde voetbalproducten nodig om je prestaties naar een hoger niveau te tillen. Zo wil een aanvaller doelpunten maken, terwijl een verdediger zijn leven geeft om de tegenstander te weren. Om een aanvallende speler nóg meer punten te laten scoren zetten we de 4 beste voetbalschoenen op een rij.

#1 Nike Hypervenom Phantom III Radiation Flare

Doelpunten maken, dat is wat je wilt. Met de Nike Hypervenom Phantom III Radiation Flare, we know, het is een hele mond vol, verbeter jij je prestaties opmerkelijk als aanvaller. De Flyknit upper samen met de gelaagde schuimpunten maken de Nike voetbalschoenen sneller dan snel. Dat deze schoenen goed zijn, dat weten ook de profs; ze worden gedragen door onder andere Icardi.

#2 adidas X16+

Snel en licht, dat is voor een aanvaller belangrijk om de tegenstanders te passeren. Met de Adidas X16+ aan je voeten lukt dat jou zeker! De Techfit upper levert een ultieme pasvorm waardoor het lijkt alsof je geen schoen aan je voeten hebt. Hoe denk je anders dat Suárez zoveel doelpunten heeft gescoord?!

#3 New Balance Furon 2.0

Een aanvaller ziet kansen op het veld als geen ander en als jij een kans geeft aan de New Balance Furon 2.0 zal je merken dat jij nóg meer doelpunten kan maken. Als je alleen het beste van het beste wilt tijdens een potje voetbal zit je met deze voetbalschoen goed. Snelle acties gegarandeerd.

#4 PUMA evoSPEED 17

Hij behoort tot één van de lichtste voetbalschoenen ooit en dat is wat jij als aanvaller nodig hebt Het dunne bovenwerk sluit zeer goed aan om jou nog meer balcontrole te geven. Ook Marco Reus is fan van de Puma evoSPEED 17 en laat met regelmaat de verdedigers van de tegenpartij achter zich.