hondenverzekering afsluiten

Het afsluiten van een hondenverzekering

Heb je een hond? Sluit dan een hondenverzekering af. Het voorkomt dat je voor financiële verrassingen komt te staan en zorgt ervoor dat jij je hond altijd die zorg kunt bieden waar je trouwe vriend of vriendin ook recht op heeft. Zonder hondenverzekering kun je als je hond betrokken raakt bij een ongeval of ernstig ziek wordt zomaar met torenhoge nota’s geconfronteerd worden, en dat wil uiteraard niemand.

Kosten medische behandeling kunnen snel oplopen

Is je hond medische zorg nodig vanwege bijvoorbeeld een aanrijding of een ander naar ongeluk, dan kunnen de kosten voor de behandeling heel snel oplopen. Door het afsluiten van een hondenverzekering beperk je die financiële tegenvallers. Het afsluiten van een verzekering voor je hond werkt ongeveer net zoals je eigen ziektekostenverzekering. Je hebt te maken met een basisverzekering en kun je hond bovendien aanvullend laten verzekeren. Ook geldt een eigen risico bij een hondenverzekering.

Bepaal zelf de hoogte van het eigen risico

Door het afsluiten van een hondenverzekering ben je voor de meeste medische hulp van je hond gedekt, helemaal als je kiest voor een aanvullende verzekering. Daarnaast geldt altijd een eigen risico waarvan je de hoogte grotendeels zelf bepaalt. Weet dan wel dat hoe lager je het eigen risico zet, hoe meer de maandelijkse premie bedraagt. Het is het beste voor de gulden middenweg te kiezen om zo de maandelijkse premie enigszins betaalbaar te houden. Je kunt je hond laten verzorgen voor onder meer narcose, een CT-scan, botbreuken, castratie, problemen met de knieën en bezoekjes aan de dierenarts.

Geslacht, ras, leeftijd en gewicht ook bepalend voor de premie die je betaalt

De dekking die je hebt wordt bepaald door de verzekeraar en is afhankelijk van het pakket dat je kiest. Hoe hoog de daadwerkelijke premie is hangt af van meerdere factoren waaronder de leeftijd van de hond, het ras, het gewicht en ook het geslacht. Gebleken is namelijk dat een teefje vaker ziek is en met aandoeningen te maken krijgt dan een reu.  En dus is een teefje duurder in de verzekering. Ook het ras speelt een rol. Bepaalde honden zijn namelijk moeilijker te behandelen en dus duurder om te verzekeren.

Zwaardere hond: grotere kans op botbreuken

Uiteraard speelt ook de leeftijd een rol. Logischerwijs is een gezonde jonge puppy goedkoper om te verzekeren dan een hond op leeftijd is en is een zwaardere hond ook duurder, simpelweg omdat de kans op botbreuken groter is. Uiteraard verschillen de voorwaarden en prijzen per verzekeraar ook altijd, zaak dus om je op voorhand goed in te lezen.

Altijd verstandig om een hondenverzekering af te sluiten

Al met al is het als hondenbezitter bijzonder verstandig een hondenverzekering af te sluiten. Is het niet alleen al om de financiën, dan wel om het feit dat jij je hond altijd de zorg kunt bieden die nodig is en met een hondenverzekering onbezorgd de dierenarts kunt raadplegen. Want stel je eens voor dat dit niet zo zou zijn en je niet in staat bent meteen de rekeningen voor de medische zorg van de hond te betalen. Je moet er niet aan denken.

sonos speaker

Ook gadgets vergelijken loont!

Je vergelijkt waarschijnlijk regelmatig wel eens een dienst met andere aanbieders en dat is maar goed ook. Want zo ontdek je wat de verschillen zijn en welke aanbieder het beste bij je past. En dat werkt net zo bij producten zoals gadgets. Er is veel keus en veel onderling verschil. Het is dan ook de truc om dat apparaat te vinden dat bij jouw wensen en behoefte past. Het loont extra bij producten die veel gemak leveren en veel geld kosten. Daar wil je zeker een goede keuze maken.

Zo vind je een nieuwe telefoon

Een smartphone is heel persoonlijk en je kijkt er per dag misschien wel 100 keer naar. Dan wil je natuurlijk zeker weten dat de telefoon die je hebt, lang meegaat, fijn in gebruik is en precies kan wat jij wilt. Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om de kwaliteiten op een rijtje te zetten. Kijk bijvoorbeeld goed op de websites van de leveranciers, of ga langs bij een telefoonwinkel. Je kunt ook een website zoeken die het voor je uitgezocht heeft. Wil je bijvoorbeeld iPhones vergelijken? Kijk dan op deze website.

De gadget van dit moment

In het buitenland al jaren razend populair en nu ook steeds vaker te vinden in de Nederlandse huishoudens. De slimme speaker. Een luidspreker die niet alleen muziek en geluid kan afspelen, maar waar je ook mee kunt praten. Je kunt hem zelfs opdrachten geven op uit te voeren. Denk aan het opzoeken van informatie, het boeken van een hotelovernachting, het bedienen van je zonnewering en zelf het opnemen van een tv programma. Het kan allemaal met een slimme luidspreker. Maar deze komen ook weer in verschillende maten en van diverse fabrikanten. Een overzicht:

  • Google Home van Google
  • One van Sonos
  • HomePod van Apple
  • Echo van Amazon

Slimme speakers vergelijken doe je op deze site. Vooral de Google Home is nu niet aan te slepen en zeer populair.

Zo voorkom je een foute keuze

Helemaal voorkomen is niet mogelijk, maar het is raadzaam om voorafgaand aan je keuze reviews van de producten of diensten die je wilt afnemen te raadplegen. Doe dit bij bekende en hoog aangeschreven partijen, zodat je zeker weet dat de reviews echt zijn. Wat ook helpt is het bekijken van review videos op youtube. Deze geven je een uitstekende indruk van wat het product kan en of het echt zo handig is als wat de fabrikant beloofd. Als je daarna nog overtuigd bent, dan kun je ook met hoge zekerheid je product kopen en gebruiken. Vergeet niet zelf ook een review achter te laten, zodat je ook andere consumenten helpt aan een goed product.

familieweekend ardennen

Een familieweekend in de Ardennen boeken

Er zijn ontzettend veel Nederlandse en Belgische families die eens per jaar een gezellig familieweekend organiseren. Doordat veel mensen de ruimte niet zullen hebben om de complete familie thuis te ontvangen, is het verstandig om naar een externe locatie te zoeken. Hoewel er in Nederland talloze mooie plekken zijn voor een familieweekend, kan het ook het overwegen waard zijn om net over de grens te kijken! Zo heb je in Duitsland bijvoorbeeld Winterberg, wat zeker tijdens de wintermaanden een bijzonder populair vakantieoord is onder Nederlanders. Minstens zo populair zijn ook de Ardennen, die je net over de Belgische grens vindt. In dit artikel vertellen we je meer over het organiseren van een familieweekend in de Ardennen. Ben jij hier al eens geweest?

Geschikte accommodaties voor de hele familie

Tijdens een familieweekend heb je verschillende mogelijkheden om te overnachten. Om niet afhankelijk te zijn van het weer, wordt afgeraden om campingplaatsen te boeken. Een goed alternatief voor een camping is een bungalowpark. Je hebt op een bungalowpark meer mogelijkheden en vrijheid dan in een hotel. Daarbij zijn bungalows vrijwel altijd van een keuken voorzien, zodat je zelf kunt koken in plaats van dagelijks uiteten te moeten gaan. Bij het boeken van een bungalow is het verstandig om per familie een losse bungalow te huren. Vaak zijn de grootste bungalows te klein voor een complete familie. Het is vervelend als je voortdurend op elkaars lip zit tijdens het weekendje weg.

Huur een complete vakantievilla voor je familie

Wil je toch met z’n allen overnachten in dezelfde accommodatie? In dat geval kan het huren van een vakantievilla in de Ardennen het overwegen waard zijn. Zo’n vakantievilla wordt op verschillende platforms aangeboden en zijn vaak eigendom van particuliere verhuurders. Door de vakantievilla te verhuren kunnen zij een deel van hun investering in deze woning terugverdienen. Door al vroeg in het jaar naar een geschikte vakantievilla te zoeken, profiteer je van aantrekkelijke kortingen en heb je de ruimste keuze.

Leuke activiteiten in de Ardennen ondernemen

Een familieweekend is natuurlijk niet compleet zonder leuke activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een spannende wandeltocht in het donker door de Ardennen, een sportieve fietstocht op de mountainbike, enzovoorts. De Ardennen heeft ontzettend veel te bieden op het gebied van sport en spel! Zoek voor vertrek alvast naar uitdagende routes en kijk op welke plekken je georganiseerde uitjes kunt reserveren voor de hele familie.

adwords specialist

Redenen waarom jij zou moeten kiezen voor een AdWords specialist

Vergelijken, je doet het met heel veel zaken. Je telefoonabonnement, je energiecontract, verzekeringen en ga zo maar door. Daarom is het ook niet raar dat je verschillende opties vergelijkt rondom de inzet van je Google AdWords campagnes. Besteed je deze campagnes uit of neem jij zelf de verantwoordelijkheid hiervoor? In dit artikel geven we je een aantal redenen waarom jij deze campagnes zou moeten uitbesteden en dus een AdWords expert zou moeten inschakelen.

 

Google AdWords is meer dan alleen tekstadvertenties

Laten we eerst een stapje terug doen en kijken naar wat Google AdWords precies is. Veel mensen denken bij Google AdWords aan de tekstadvertenties bovenaan de zoekresultaten van Google. Maar AdWords is meer dan dat. Zo kun je door middel van Google AdWords ook beeldadvertenties inzetten en adverteren op YouTube en Google Shopping. Een legio aan mogelijkheden dus. En dit is al meteen de eerste reden waarom je je AdWords campagnes zou moeten uitbesteden aan een Google AdWords specialist. Deze specialist is geschoold op ieder van deze gebieden en weet dus de wat de kansen en mogelijkheden van al deze gebieden zijn. De AdWords specialist kan campagnes op ieder van deze platformen inrichten en op elkaar laten aansluiten. Zo zorg jij dat je AdWords campagnes effectief worden ingezet!

 

Inzetten van de juiste zoekwoorden

Misschien zet je op dit moment al wel een Google AdWords campagne in, maar richt je je hierbij niet op alle relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf. Een AdWords specialist kan dit voor je verhelderen. Hierdoor kun jij je campagnes optimaal inrichten om ook klanten te bereiken op zoekwoorden die misschien voor jou niet voor de hand lagen. Hierbij kun je denken aan zoekwoorden die niet direct een aankoop wens uitspreken, maar wel voor naamsbekendheid zorgen. Dit vergroot de kans dat mensen die zoeken op deze zoekwoorden, in een later stadium voor jou kiezen.

 

Vernieuwing

Daarnaast is AdWords aan verandering onderhevig. Een AdWords specialist is op de hoogte van deze veranderingen en weet hoe hierop ingespeeld kan worden. Zo is er een nieuwe omgeving van AdWords gelanceerd en hiermee zijn er de nodige functies verdwenen en toegevoegd. Een AdWords specialist weet wat hiervan de kansen zijn en kan dit implementeren in jouw AdWords campagnes.

 

De hierboven genoemde redenen zijn slechts enkele van de vele reden waarom jij een AdWords specialist zou moeten inschakelen. Denk bijvoorbeeld ook aan de tijd die jij bespaart door AdWords uit te besteden en de efficiëntie waarmee een expert kan werken. Er zijn in totaal meer 40 reden waarom samenwerken met een AdWords specialist voor jou een goede keuze is.

reviews 40 plus dating sites

Beste reviews van 40 plus dating websites

Vandaag de dag zijn er een hoop datingsites. Maar via welke datingsites ga jij je ware vinden? In dit artikel werken we de reviews van 40 plus dating websites uit. Want helaas zitten er ook een hoop tussen die niet zijn zoals je van tevoren gedacht had. Ben je al een tijdje op zoek naar een levenspartner maar kom je deze maar niet tegen? Dan is het daten via internet de oplossing. Vaak ligt de drempel via het internet wat lager dan wanneer je het echt naar iemand toe moet stappen. Stel je volledig en ontdek de voordelen van gratis daten via de online platformen.

Leeftijd is maar een getal

In de liefde is alles mogelijk een gaat het niet om je leeftijd. Laat je daardoor niet belemmeren als het gaat om online daten. Er zijn namelijk een hoop mannen en vrouwen die zichzelf te oud vinden om online zijn/haar partner te vinden. Maar waarom? We leven in 2017 en juist op de algemene datingsites vinden mensen van elke leeftijdscategorie hun liefde. Dus dit kan ook voor jou! Misschien denkt de “ware” voor jou ook wel zo en schrijft deze persoon zich ook in voor gratis dating op het internet. Wees jezelf en ga eens het gesprek aan wanneer een bepaalde man/vrouw je aanspreekt door middel van hun profiel. En misschien ontstaat er wel iets leuks! Ook wanneer je de jongere leeftijd bent gepasseerd zijn er speciale datingwebsites die zijn in gericht voor 40 plus dating. Zo is er voor iedereen website die past bij zijn/haar behoeftes.

Wat voor datingwebsites zijn er?

Zoals hierboven vermeld zijn er ook datingwebsites speciaal voor de 40 plus dating. Om je een overzicht te geven zetten we er een aantal voor jou op een rijtje met daaronder de reviews:

Seniorengeluk:

Seniorengeluk richt zich helemaal op de 40 plus dating en is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een goede relatie. Maak een persoonlijk profiel aan en ga op zoek naar de man/vrouw die goed bij je past. Daarnaast is het een gratis dating platform en kun je je gemakkelijk aanmelden!

Parship:

Parship richt zich op de categorie 28 tot 55 jaar oud. Dit maakt het daten een stuk makkelijker omdat het er een stuk serieuzer aan toe gaat. Met je persoonlijke profiel wordt je automatisch aan de single die goed bij jou past gekoppeld.

Elitedating:

Bij Elitedating maken ze gebruik van een persoonlijkheidstest waardoor andere singles een goed beeld van je krijgen.

 

Dit zijn 3 datingsites die als zeer positief worden/werden ervaren door de actieve gebruikers ervan. Daarnaast krijgen de algemene datingwebsites dagelijks nieuwe aanmelding waardoor het bereik groeit!

Liefde komt nooit te laat.

Wat het fijne aan liefde is, is dat er geen leeftijd aan verbonden zit. Er is namelijk niemand die je vertelt dat je er te oud voor bent. Schrijf je daarom ook in voor gratis dating en ontdek de mogelijkheden die het jou te bieden heeft! Samen met iemand door het leven gaan met wie je lief en leed kunt delen, dat wil toch iedereen?

wat is black friday

Wat is Black Friday?

Black Friday, je hoort het tegen het einde van november overal. Alle grote winkels, zowel offline als online adverteren met fikse Black Friday aanbiedingen. Zwarte vrijdag dus, waar komt deze term eigenlijk vandaan? We zullen dit kort uitleggen in dit artikel.

Vrijdag na Thanksgiving

Black Friday is over komen waaien uit Amerika. In de Verenigde Staten wordt de vrijdag na Thanksgiving ‘Black Friday’ genoemd. Vrijwel elke Amerikaan krijgt die dag vrij en zo is het dat op deze vrijdag bijna iedereen alvast Kerstinkopen gaat doen. Winkeliers spelen hier handig op in met fikse kortingen en aanbiedingen. Deze producten zijn speciaal voor Black Friday extra voordelig geprijsd. De rest van het jaar zal de prijs hoger liggen dan op de zwarte vrijdag.

Ontstaan van Black Friday

Over het onstaan van Black Friday lopen de meningen uiteen. Een eerste theorie is dat het komt uit de tijd van de feestelijke parades in zowel Canada als de Verenigde Staten op de vrijdag na Thanksgiving. Op deze feestelijke dag zagen winkeliers kans om leuke aanbiedingen te tonen aan het publiek. Het was de dag na een korte vakantieperiode die nu in vele staten ook als vrije dag geldt.

Een andere opvatting is dat de winkeliers na Black Friday eindelijk positieve cijfers konden schrijven op de balans. In die tijd werden deze in het zwart genoteerd, dus vandaar deze benaming.

Black Friday in Nederland

Zoals vele tradities is ook Black Friday inmiddels overgenomen in Nederland. Sinds 2015 maken ook Nederlandse winkelketens reclame met mooie aanbiedingen en spectaculaire prijzen. Zo gek zoals het in Amerika wordt met lange rijen voor de deuren zal het in Nederland niet snel worden. Maar wil je geen risico lopen om te moeten dringen in de winkels dan shop je natuurlijk eenvoudig online. Alle grote webshops doen mee met dit prijzencircus, dus ga gerust eens checken als je voordelig wilt shoppen voor de feestdagen.

Cyber Monday

Ten slotte heb je ook nog Cyber Monday. Dit is de maandag na Black Friday. Dit is vrijwel hetzelfde idee, maar dit geldt alleen voor winkels online, de webshops geven grote kortingen op producten.

internet only abonnement

Internet only populair. Zeker na verhuizing

Voor betervergelijken.nl

 

De tijd dat providers diensten uitsluitend nog gebundeld aanboden is voorbij. Natuurlijk kiezen veel consumenten nog voor een alles-in-1 pakket waarbij internet, tv & telefonie gebundeld worden afgenomen. Drie diensten bij één provider levert immers korting op, en minder administratie. Maar een groter wordende groep ontbundelt. Anno 2017 zijn er steeds meer – vooral jongere consumenten – die losse diensten afnemen. En steeds vaker helemaal geen televisie-abonnement meer afnemen.

 

Internet only wint aan populariteit. Televisie regelen steeds meer jongeren zelf. Netflix, Youtube en websites van omroepen zorgen voor on demand tv, zonder dat er televisie bij een provider afgenomen hoeft te worden. Een internet only abonnement doet het dus goed. Zeker na een verhuizing. Juist dan gaan veel consumenten voor een afgeslankte variant om vaste kosten te drukken. Na een verhuizing wordt weer eens gekeken naar wat er nu echt gebruikt wordt. Opvallend is ook dat juist los internet via de kabel (Ziggo dan vooral) erg populair is na een verhuizing (ondanks de weken die er soms op gewacht moeten worden). Dit bleek uit onderzoek van Breedbandwinkel.nl.

 

Nu kan je internet only uiteraard ook vergelijken. De prijzen van de abonnementen zijn niet zo laag als je zou denken. Bij een alles-in-1 pakket zit de telefonie er vaak al gratis bij en voor televisie betaal je bij de meeste providers 10 of 15 euro per maand. Maar omdat providers het zwaar lijken te hebben – marges staan onder druk vanwege investeringen – zijn prijzen eigenlijk gewoon nog hoog. Sterker nog, alle providers hebben net hun prijzen verhoogd.

 

Twijfel jij of je internet only moet nemen? Ga na hoeveel gebruik je maakt van vaste telefonie en (lineair) televisie. Bel jij nooit? Dan valt een alles-in-1 pakket direct af en blijft hooguit een pakket voor internet & tv over. Kijk jij niet meer naar de televisie op gezette tijden? En ben je vooral afhankelijk van content die je online vindt? Bijna elke zender biedt immers het aanbod tegenwoordig ook online aan, al dan niet tegen een kleine vergoeding. Kijk je zelf ook nog maar weinig tv of maak je vooral gebruik van diensten zoals Netflix, YouTube en Spotify? Dan is televisie wellicht ook niets meer voor jou en kan je prima uit de voeten met een internet only pakket.

 

Het marktaandeel van internet only ligt nu rond de 25 procent. Het zijn vooral jongeren en starters die kiezen voor deze structuur. Maar providers zien de bui al hangen. Niet voor niets zetten KPN en Ziggo in op exclusieve content. Content die alleen bij deze providers te krijgen is. Dit moet zorgen voor klantbinding. Maar dit lijkt een schamele poging. De hoeveelheid content die Netflix of Youtube biedt is niet te evenaren. Alleen hierdoor kan het aandeel van internet only nog flink toe gaan nemen.

hoe zorgverzekering kiezen

Hoe kies je gemakkelijk en snel jouw nieuwe zorgverzekering?

Zorgverzekeringen zijn er in talloze soorten en maten. In dit rijkelijke aanbod valt makkelijk te verdwalen. De ene is wellicht heel erg te spreken over een lokale zorgverzekeraar, terwijl een ander je die andere grote zorgverzekeraar aanraadt. Toch is een zorgverzekering kiezen iets heel persoonlijks. Jij draag wellicht al vanaf jongs af aan een bril, terwijl je vriend of vriendin daar bijvoorbeeld nooit mee te maken heeft. Brillen zijn duur en ook contactlenzen moeten voortdurend aangevuld worden, dan is het fijn dat je je daar aanvullend voor kunt verzekeren. Misschien moet jij een beugel het volgende jaar, ook dat is een prijzige ingreep en eentje waar je jezelf liever een beetje extra voor verzekerd. Wees dus voorbereid op eventuele kostenposten in het komende jaar door alert te zijn in je zorgverzekeringskeuze.

Verschillende zorgverzekeringen vergelijken

Gelukkig bestaan er talloze websites die het mogelijk maken om de verschillende zorgverzekeringen te vergelijken. Hier kun je aangeven of je man of vrouw bent, wat je leeftijd is en wat je speciale wensen zijn. Dit scheelt je een hoop speur- en leeswerk. Want om al die zorgverzekeringen van a tot z door te nemen is een onbegonnen klus. Dan kun je aan de gang blijven. Nu maakt de website of zoekmachine al een voorselectie op basis van je wensen en kun jij met gemak daarin verdere details bespeuren. Zo kun je tot een weloverwogen beslissing komen welke zorgverzekering het meest geschikt voor je is.

Andermans ervaring

Deze websites met vergelijkingen van zorgverzekeringen geeft ook de mogelijkheid om recensies te lezen. Zo kun je een goed beeld krijgen van hoe anderen de zorgverzekeraar in realiteit ervaren en kom je wellicht achter punten die je anders over het hoofd zou zien. Wat de een al eens heeft meegemaakt zou ook jou kunnen overkomen en dan is het maar beter goed te weten hoe jouw toekomstige zorgverzekering in elkaar steekt. Je kunt immers maar een keer per jaar wisselen. Eenmaal tevreden over je keuze hoef jij je geen zorgen meer te maken bij de tandarts, huisarts of naar welk ziekenhuis jij in een noodsituatie moet.