De beste verlichting voor buiten, een feest of in de woonkamer

philips hue verlichting

Op zoek naar een nieuwe lamp voor boven de keukentafel, of een mooie lamp voor aan de muur naast de voordeur? Blijf dan lezen. In dit artikel bespreken we namelijk de beste en zuinigste lampen die er zijn, besproken per specifieke ruimte. Zo weet jij na het lezen van dit artikel welke lamp je op moet hangen op welke plek. 

De beste keuze voor buitenverlichting

LED- licht is stijlvol licht, dat goed aansluit bij een mooie, opvallende tuin. Het heeft daarnaast vele voordelen. LED-buitenverlichting is over het algemeen goedkoop, en zuinig dankzij de energiezuinige technologie van LED-verlichting. Doordat LED zo energiezuinig is kun je de buitenlampen de hele nacht aan laten staan zonder dat je een gigantisch hoge elektriciteitsrekening krijgt. Tot slot is LED verlichting ideaal als buitenlamp omdat een LED armatuur bestand is tegen alle weersomstandigheden. Je hoeft na een flinke hagelbui dus niet te vrezen dat je lampen het niet meer doen.

De beste keuze voor feestverlichting

Wil je een echte feestsfeer in je woning, schuur of overkapping brengen. Dan is een ledstrip de ideale verlichting. Ledstrips vullen de ruimte met prachtige kleuren. Vaak kun je ledstrips bedienen met een afstandsbediening en hiermee instellen welke kleur de ledstrip moet afgeven. Ook hebben deze afstandsbedieningen vaak de functie om de verlichting automatisch van kleur te laten veranderen. Voor een feest is de ledstrip dus perfect. Het geeft namelijk een feestelijke sfeer, maar de verlichting blijft, in tegenstelling tot een discobol, lekker classy en rustig.

Woonkamer verlichting

Goedkoop philips Hue kopen is de beste keuze voor woonkamerverlichting in jou woning. Het is op dit moment namelijk ‘het’ merk dat de trend heeft gezet in LED verlichting die vanaf een afstand met je mobiele telefoon te bedienen is. Philips Hue is zelfs te bedienen met je smart watch, mocht je die hebben. Ook is Philips Hue verlichting hartstikke makkelijk te installeren, ook voor mensen die weinig van technologie afweten. Daarnaast is het gebruik van Philips Hue ledverlichting hartstikke energiezuinig en zit je dus niet met een torenhoge energierekening opgescheept. Ook een belangrijk feit: Philips Hue lampen zijn natuurlijk niet alleen bedoeld voor in de woonkamer. Je kunt ze eigenlijk overal installeren. We benoemen hier specifiek woonkamer, omdat deze lampen het best zijn voor deze ruimte. Nog een keer samengevat: Philips Hue biedt lampen van deze tijd, die goed zijn, en makkelijk in gebruik.