De mooiste plekken om te gaan varen in Nederland

varen

Het lage kleine landje Nederland. Vol water en mooie gebieden om een dagje lekker rond te varen. Zoveel keuze en opties om een lekker tochtje te maken op het water. Wat ga je kiezen? Die keuze gaan wij wat makkelijker maken door de mooiste vaar plekken in nederland op een rijtje te zetten.

De Amsterdamse grachten

Het mooie Amsterdam, een plek waar je onder andere het Rijksmuseum, het Anne Frank huis of het Van Gogh museum kunt bezoeken! Allemaal super leuke uitjes maar dat is lang niet het enige wat je kunt doen in Amsterdam. Je kan er ook heerlijk een rondje door de grachten varen. In het zonnetje op het water krijg je een heel ander perspectief van onze mooie hoofdstad. Vaar vanuit de grachten door naar de rivier het IJ. Waar je lekker kunt aanmeren om een hapje te eten of een drankje te doen.

De Biesbosch 

Nationaal park de Biesbosch is een natuurgebied in Noord-Brabant vol met water en kleine strandjes waar je kan aanmeren. Bij de Biesbosch kun je lekker aanmeren op een strandje en lekker in het zonnetje gaan liggen of het mooie natuurgebied verkennen door de kleine riviertjes die door het natuurgebied stromen. Er zijn bij de Biesbosch genoeg mogelijkheden om een bootje te huren of je mag met je eigen boot komen! Let er wel op dat je een stille boot hebt. Je hebt namelijk bepaalde gebieden binnen de Biesbosch hebt waar je met een boot met een motor niet mag komen. Vraag daarom naar de speciale vaarkaart die dat aangeeft. 

De elfstedenroute

Het is al ruim 20 jaar geleden dat de elfstedentocht is gehouden. Dat is spijtig natuurlijk maar gelukkig kun je de route nog beleven in het zonnetje vanuit een boot! Je start dan net zoals de schaatsers in Leeuwarden en eindigt in Bonkevaart. Een enorm mooie route die zeker niet verveelt!  

Zelf deze mooie routes beleven?

Wil je zelf deze mooie routes beleven en het mooiste van Nederland zien? Koop dan een boot bij jachtmakelaardijkappers.nl! Alle soorten, maten en kleuren boten hebben ze voor je!