De nieuwe interieurtrends van 2020!

2019 is voorbij gevlogen en de interieurtrends van 2019 ook. 2020 is een heel ander jaar dan 2019. Niet alleen qua interieur trends maar qua alles! Wij houden je graag op de hoogte van de nieuwe interieurtrends!

Gebruik van natuurlijke materialen

Tegenwoordig zijn we natuurlijk enorm milieuvriendelijk bezig en dat merken we ook in ons nieuwe interieur. Dit zorgt er namelijk voor dat enorm veel meer diervriendelijke materialen worden gebruikt. Ook zien we dat voorgaande jaren een grote open ruimte een beetje de trend was. In 2020 is dat een stuk anders! Tegenwoordig houden we namelijk van knusse warme ruimtes. Dat zorgt voor een wat huiselijker gevoel, een wat gezelliger gevoel.

We houden het simpeler!

Tegenwoordig zien we dat mensen wat minimalistischer worden. Mensen gaan praktischer denken. Wat ook goed is want een praktisch interieur is super handig. Je ziet bijvoorbeeld veel meubilair met zwenkwielen eronder. Dat zorgt ervoor dat je je meubilair super makkelijk kan verplaatsen en verzetten wanneer je wilt! Kijk daarom eens naar de zwenkwielen van wielenoutlet. Dat zijn enorm veel zwenkwielen in allerlei maten, kleuren en materialen om voor jou je ideale interieur waar te maken!

De kleurentrends van 2020

Een groot verschil in 2020 vergeleken met voorgaande jaren zijn toch wel de kleuren. Sommige kleuren waren eind 2019 al een trend maar een groot deel is ook echt in 2020 begonnen. Tegenwoordig zien we vooral veel grijs. Grijs voor de muren en de meubels. Het mooie aan grijs is dat je er enorm veel kleuren mee kan combineren. Ook met enorm levendige kleuren zoals ook een nieuwe trend, roze! Een enorm levendige kleur die we eigenlijk vooral terug zien in de decoratie van je interieur.

Welke materialen worden er voornamelijk gebruikt? We merken dat hout een enorme trend is in 2020. Ook blijven grenen, eiken, mahonie en imitatiehout erg populair! In tegenstelling tot vorige jaren zien we de donkere houtsoorten wat meer voorbij komen. Donkere houten geven de ruimte wat elegantie en luxe. Het jammere van donker hout is alleen dat het enorm duur kan worden, wat erg vervelend kan zijn voor je portemonnee!