De voordelen van een RVS tank en een RVS drukvat

Waarom is RVS zo populair?

RVS is een stevig materiaal dat in heel wat branches gebruikt wordt. Roestvrij staal is namelijk duurzaam, hittebestendig en erg slijtvast. Verder is RVS zeer eenvoudig te bewerken. Je kan het erg makkelijk lassen, knippen, construeren of vervormen. Uit dit materiaal kan je dan ook zeer uiteenlopende producten vervaardigen, zoals bijvoorbeeld RVS tanks of RVS drukvaten. Bovendien bestaan er diverse soorten RVS. Sommige types zijn voedselveilig, terwijl andere varianten niet door zuren aangetast kunnen worden. Voor elke sector of branche bestaat er dan ook wel een gepaste soort roestvrij staal.

De voordelen van een RVS tank

Omdat RVS zo´n goed materiaal is, vind je in heel wat bedrijven een RVS tank terug. Het kan gaan om een RVS opslagtank, een mengtank of zelfs een fermentatietank. De RVS tanks hebben een zeer hoge corrosieweerstand en gaan erg lang mee. Verder is een RVS tank ook eenvoudig te reinigen en behoudt het zijn waarde voor lange tijd. Ten slotte is een RVS tank een ideaal accessoire voor ruimtes met strenge hygiënische eisen. Micro-organismen kunnen niet lang op RVS leven en de tanks zijn dan ook een geschikte, antibacteriële oplossing.

H en F Lichtenvoorde: een specialist in RVS producten

Bij H en F Lichtenvoorde vind je RVS tanks van de allerbeste kwaliteit terug. Dit erkend en ervaren bedrijf ontwerpt namelijk ontzettend veel RVS producten op maat. Hun medewerkers zijn op de hoogte van alle vooropgestelde normen en hebben alle moderne verwerkingstechnieken onder de knie. H en F Lichtenvoorde produceert diverse artikelen voor zeer uiteenlopende sectoren, gaande van de farmaceutische sector tot de voedingsindustrie en de marine. Bovendien beschikken ze over alle nodige certificaten en keuren ze elk product op een zeer professionele manier.

Wat is een RVS drukvat

Naast een RVS tank kan je ook voor een RVS drukvat bij H en F Lichtenvoorde terecht. Ze beschikken zowel over RVS drukvaten op maat als over standaard modellen. Een RVS drukvat beperkt drukveranderingen in een met vloeistof gevulde installatie. De drukvaten bestaan uit twee compartimenten die door een membraan van elkaar gescheiden worden. Bij H en F Lichtenvoorde heb je de keuze uit liggende of staande drukvaten. Bovendien passen ze elke variant aan jouw wensen aan en zorgen ze ervoor dat het RVS drukvat perfect bij het productproces aansluit.