De voordeligste private lease modellen van het moment

Je kunt een auto huren, kopen of private leasen. Private lease houdt in dat je de auto privé huurt voor een langere tijd voor een vast bedrag per maand. Hierdoor ben je vaak goedkoper uit dan met een auto huren of kopen. In dit artikel beschrijven wij drie private lease modellen die momenteel voordelig zijn: de Renault Twingo, de Toyota Aygo en de Kia Picanto. 

  1. Renault Twingo

Een van de voordeligste private lease modellen van het moment is de Renault Twingo. Sinds 1899 produceert deze Franse fabrikant onder meer personenauto’s, bedrijfswagens en trucks, maar ook tractoren en vliegtuigmotoren. De Renault 4 is het eerste model waar de fabrikant op grote schaal successen mee heeft geboekt. Zo werd deze auto tot 1993 – dat is over een periode van 30 jaar – 8 miljoen keer geproduceerd. Behalve de Renault 4 produceren ze vanaf ongeveer 1990 ook andere modellen, die we tot op de dag van vandaag nog steeds kunnen private leasen. Je kunt hierbij denken aan de Renault Clio en de Renault Twingo, die ieder jaar weer hoog in de private lease populariteitslijst staat. Het voordeligste private lease Renault model is de Renault Twingo. Door velen omschreven als de “perfecte stadsauto”, omdat je ‘m mede door stuurbekrachtiging en een kleine draaicirkel van 8,8 meter overal kunt parkeren. De Renault Twingo is al vanaf €229,- euro per maand te private leasen. 

  1. Toyota Aygo

Een ander voordelig private lease model is de Toyota Aygo. De Japanse onderneming Toyota, opgericht in 1937, behoort samen met General Motors en Volkswagen tot de drie grootste autofabrikanten ter wereld. De auto’s van Toyota staan vooral bekend als de meest betrouwbare auto’s ter wereld. Ook worden ze gezien als de voorlopers op het gebied van duurzaam rijden. Een van hun doelen is namelijk producten van maximale waarde met zo min mogelijk verspilling creëren en innovatieve technieken op het gebied van duurzaam en zuinig rijden ontwikkelen. De Toyota Prius is daar een goed voorbeeld van. Het is het eerste model wereldwijd voorzien van een zuinige hybride motor en nog steeds de meest verkochte hybride auto ter wereld. Het voordeligste private lease Toyotamodel is de Toyota Aygo. Een auto met slimme functies, zoals een radar- en rijstrooksensor en adaptive cruise control, waardoor je altijd veilig op je bestemming aankomt. De Toyota Aygo is al vanaf €179,- per maand te private leasen. 

  1. Kia Picanto

Het in dit artikel laatste voordelige private lease model is de Kia Picanto. Na de Hyundai Motor Company is Kia de op een na grootste automobielfabrikant in Zuid-Korea. Ontstaan in 1994 en in 2015 meer dan 3,3 miljoen auto geproduceerd, waarvan nu de Kia Picanto, de Kia Rio en de Kia Sportage populaire en op grote schaal geproduceerde modellen zijn. Hoewel Kia een moeizame start heeft gehad in Nederland, gaat het langzaam steeds beter en staat de auto weer in de top 10 Nederlandse autoverkopen. De nieuwe generatie Kia Picanto, die in 2017 geïntroduceerd werd, is een van de populairste private leaseauto’s in ons land. Een bagageruimte van minimaal 225 liter, een geïntegreerde radio/mp3-speler en een 7 inch full map navigatiesysteem dragen daaraan bij. De Kia Picanto is al vanaf €209,- per maand te private leasen

Welke private lease modellen zijn volgens jou momenteel nog meer voordelig? Laat het ons weten.