Dit zijn de 5 beste vergelijkingssites

beste vergelijkingssites

Wil je een dure aankoop doen en twijfel je bij welk bedrijf je het beste terecht kunt? Er bestaan verschillende vergelijkingssites die de producten van winkels met elkaar vergelijken. Hieronder vind je de top 5 beste vergelijkingssites.

1. BesteKoopwijzer.nl

BesteKoopwijzer.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite die honderden producten vergelijkt en ook zelf test. De producten worden vergeleken door het lezen van ervaringen van gebruikers. Het voordeel van deze vergelijkingssite is dat je er handige en overzichtelijke lijstjes vindt met de beste producten. Voor elke categorie is er een productexpert in huis, zodat je er zeker van bent dat de recensies betrouwbaar zijn. 

2. Kieskeurig.nl

Kieskeurig.nl is in 1999 gestart en is inmiddels de bekendste en tevens grootste vergelijkingssite van Nederland. De website heeft als belangrijkste doel om betrouwbare en onafhankelijke recensies te plaatsen over een groot aantal diverse producten. Niet alleen producten worden vergeleken, maar ook prijzen en winkels. En dit loont: dagelijks bezoeken ruim 170.000 mensen de website.

3. BesteProduct.nl

BesteProduct.nl geeft verschillende producten een score, die is gebaseerd op de recensies uit vak- en consumentenbladen. Maar dat is niet alles. De redactie beoordeelt zelf ook producten en geeft daarbij een koopadvies, cijfer en soms zelfs een video. Als je geïnteresseerd bent in een bepaald product, kun je aan de hand van overzichtelijke prijslijsten eenvoudig de prijs vergelijken.

4. Beslist.nl

Beslist.nl is niet alleen een vergelijkingssite, op de website zijn ook producten te koop. Echter dient Beslist.nl hierin alleen als bemiddelingsdienst; de producten zijn niet van het bedrijf zelf. Je vindt er allerlei soorten producten. Tevens biedt de website een duidelijk overzicht van wat er allemaal online te koop is en worden prijzen, levertijden en recensies van verschillende webshops vergeleken.

5. Prijsvergelijk.nl

Prijsvergelijk.nl was de eerste Nederlandse vergelijkingssite en behoort nu nog steeds tot één van de grootste en populairste vergelijkingssites van het land. Op de site kun je adviezen en recensies van andere consumenten over miljoenen producten lezen. Je krijgt inzicht in verschillende producten, prijzen en winkels, zodat jouw keuze makkelijker wordt gemaakt. Prijsvergelijk.nl is een onafhankelijke en betrouwbare vergelijkingssite.
Naast bovenstaande websites zijn er nog veel meer autoritaire websites waarop je de laatste reviews over diverse producten kunt lezen. Zo kun je ook op Nu.nl interessante productreviews lezen.