Efficiënt opslaan en vervoeren in een handige Q-Bag!

Heb jij een onderneming van formaat en wil je op een verantwoordelijke manier omgaan met de spullen in je magazijn? Dan hebben wij de oplossing voor je!

Wat, in de vorm van een zak, zeker? Ja. Nee. Niet precies. Dat is namelijk een compleet verkeerde benaming. Een efficiënte Q-bag is namelijk veel meer dan dat. Je hebt de keuze uit diverse modellen, aangezien op verschillende grondstoffen allemaal specifieke regels van toepassing zijn. Zo is de temperatuur of luchtvochtigheid in een ruimte van invloed op sommige goederen die je opslaat. Maar dat vormt geen enkel probleem zolang je van Q-bags gebruik maakt. We stipten al aan dat er diverse varianten bestaan, zodat je voor iedere grondstof met de grootste eenvoud het juiste type opslag- en transportmateriaal kunt uitzoeken!

We gaan de verschillende eigenschappen en mogelijkheden van Q-bags met je bij langs, zodat je een perfect beeld hebt van de verschillende kwaliteiten ervan.

Diverse toepassingen

In grote opslagplaatsen staan vaak lange en brede industriële stellingkasten met allerlei waren erin. Die kunnen worden opgeslagen in kisten, dozen, op pallets of andere manieren. Maar om er echt van overtuigd te zijn dat voedselwaren, zaden of specifieke materialen in een perfecte conditie blijven, heb je Q-bags nodig. Hetzelfde geldt voor bouwmaterialen en zelfs afval. Veel modellen zijn zelfs voorzien van een speciale voering, zodat er geen of juist voldoende zuurstof bijkomt. Naargelang de speciale eisen die aan de inhoud worden gesteld, natuurlijk. Zo kun je de duurzaamheid van je goederen perfect garanderen én optimaliseren.

Hoog draagvermogen

Wil je je opslagruimte beperken of heel efficiënt indelen? Dan komen Q-bags ook enorm goed van pas! Ze worden namelijk gemaakt van een zeer hoge kwaliteit kunststof. Hiermee worden de Q-bags zeer stevig dicht gevlochten, wat een hoge dichtheid garandeert. En dat betekent weer dat deze opslagmethode een behoorlijk gewicht kan verdragen! Daar komt nog bij dat je Q-bags zelf ook heel eenvoudig opbergt. Ze zijn zelf zeer licht van gewicht en eenvoudig in te klappen zodra je ze niet nodig hebt.

Gratis reclame

Tot slot willen we je eraan herinneren dat je vaak genoeg Q-bags tegenkomt als onderdeel van ondersteunende wallen wanneer er ergens werkzaamheden zijn. En ze beslaan nogal een oppervlak. Dat maakt ze weer behoorlijk zichtbaar. Combineer dit met de tussenkop hier vlak boven en je weet al waar we heen willen. Juist, je kunt je onderneming ermee onder de aandacht brengen! Door duidelijk je bedrijfsnaam en logo op je Q-bags aan te laten brengen, ontwikkel je je naamsbekendheid. Bovendien vergist niemand zich in wie de eigenaar van deze opslag materialen is. Handig toch?