Hoogwaardige aggregaten

Aggregaten bieden veelzijdige oplossingen voor verschillende situaties, zoals het opvangen van piekbelastingen, het overnemen van het net bij stroomuitval, of het leveren van stroom op locaties zonder netaansluiting. Bij Brinkmann & Niemeijer hebben we voor elke toepassing een geschikte oplossing.

Diverse aggregaten

Voor diverse toepassingen bieden we een breed scala aan aggregaten aan. Bij mobiele aggregaten, voor locaties zonder netaansluiting, is robuustheid, lage uitstoot, draagbaarheid en gebruiksgemak essentieel. Voor noodstroomaggregaten is een betrouwbare besturing cruciaal, vooral in kritieke omgevingen zoals ziekenhuizen.

Alternatieven voor aggregaten

Met de opkomst van de energietransitie evolueren ook aggregaten. Door innovaties zoals HVO en alternatieve brandstoffen zoals waterstof en ethanol worden ze steeds milieuvriendelijker. Batterijsystemen winnen ook terrein, waardoor emissievrije stroomvoorziening mogelijk is, vooral in combinatie met zonne-energie. Brinkmann & Niemeijer biedt diverse oplossingen aan en staat klaar om te adviseren over de beste keuze voor jouw behoeften.

Toepassingen van aggregaten

Aggregaten zijn essentieel voor verschillende sectoren:

  • Noodstroom: Voor bedrijven zoals ziekenhuizen en datacenters bieden wij betrouwbare noodstroomoplossingen om de bedrijfscontinuĆÆteit te waarborgen.
  • Scheepvaart: Een betrouwbare stroomvoorziening is cruciaal op zee. Onze aggregaten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van vitale systemen aan boord van schepen.
  • Mobiel: Voor evenementen, bouwlocaties en andere situaties waar geen netaansluiting beschikbaar is, bieden wij robuuste mobiele energieoplossingen.
  • Defensie: In militaire operaties waar reguliere stroombronnen ontbreken, bieden onze aggregaten betrouwbare energie voor kritieke systemen.
  • OEM: Voor specifieke toepassingen integreren we aggregaten naadloos als onderdeel van OEM-systemen, zoals vrachtwagens en zelfrijdende machines.

Waarom Brinkmann & Niemeijer aggregaten?

Wij bieden end-to-end service, van advies tot productie en onderhoud. Onze oplossingen voldoen aan wet- en regelgeving en worden aangepast aan jouw behoeften. Voor kosten en advies op maat staan we altijd klaar om te helpen.

Aggregaten waar we trots op zijn

We zijn trots op onze samenwerkingen en projecten, zoals aggregaten voor duwboten, sportvoedingsfabrikanten, gekoelde vrachtwagens, de Duitse politie, en meer. Dit getuigt van onze expertise en toewijding aan kwaliteit.