iPhone 11 abonnement vergelijken

Inmiddels kun je een iPhone 11 abonnement vergelijken op de Nederlandse markt. Apple heeft namelijk weer een prachtig toestel op de markt gebracht. Je hebt niet alleen keuze uit verschillende kleuren, maar ook kun je kiezen tussen de hoeveelheid opslaggeheugen. Wil je graag een iPhone 11 abonnement vergelijken? Raadpleeg dan onze telecomvergelijker en sluit je nieuwe abonnement vandaag nog af.

iPhone 11 abonnement vergelijken: verschillende modellen

Wil je graag een iPhone 11 abonnement vergelijken? Dan heb je keuze uit meerdere modellen. Je kunt namelijk kiezen tussen verschillende kleuren, maar ook kun je kiezen uit verschillende versies als het gaat om het opslaggeheugen. Hieronder lees je daar meer over.

Kleur

Als je een iPhone 11 abonnement gaat vergelijken kun je in ieder geval kiezen uit talloze kleuren. Misschien is dit wel de kleurrijkste smartphone van Apple ooit. Je hebt namelijk keuze uit maar liefst zes verschillende kleuren: wit, zwart, groen, geel, paars en rood.

De witte variant is een andere tint dan die van de eerder uitgebrachte iPhone XR. De kleur van de laatstgenoemde smartphone was namelijk iets meer spierwit. Dat geldt niet voor de kleur: deze is namelijk iets zachter. Het doet daarom ook wel een beetje denken aan lichtgoud. Overigens geldt dat ook voor de gele variant. De twee nieuwe kleuren die zijn toegevoegd aan het assortiment zijn echte pastelkleuren. Zowel de groene als de paarse variant zijn erg licht. Je hebt dus bijzonder veel keuze. Er is geen prijsverschil tussen de verschillende kleuren. Dat geldt echter wel voor het opslaggeheugen.

Opslaggeheugen

Als je deze nieuwe smartphone van Apple overweegt heb je keuze uit verschillende modellen als het gaat om het opslaggeheugen. Het instapmodel beschikt over 64GB opslaggeheugen en is verkrijgbaar vanaf 809 euro (los toestel). Echter kun je ook kiezen voor een versie met 128GB opslaggeheugen (859 euro, los toestel) of 256GB opslaggeheugen (979 euro, los toestel). Daarmee betaal je dus meer voor je nieuwe smartphone als je graag meer opslaggeheugen wilt. Je merkt dat dus ook terug in de prijzen als je een iPhone 11 abonnement wilt vergelijken. De smartphones met meer opslaggeheugen zijn dus iets duurder, waardoor het abonnement ook duurder wordt. Uiteraard kun je dit ook vergelijken in onze telecomvergelijker.

iPhone 11 abonnement vergelijken per provider

Je kunt een iPhone 11 abonnement vergelijken bij verschillende providers. Als je wilt kun je dus kiezen voor Vodafone, KPN, T-Mobile (ook e-sim beschikbaar), Telfort en meer. In principe biedt elke aanbieder dit nieuwe model van Apple aan. Er kunnen natuurlijk wel flinke prijsverschillen optreden en daarom is het ook belangrijk om een goede vergelijking te maken. Uiteraard kun je daarvoor gebruikmaken van onze telecomvergelijker. Op basis van jouw invoer staat de goedkoopste provider altijd bovenaan.

Het is raadzaam om gebruik te maken van de verschillende filters. Je kunt hier niet alleen filteren op smartphones, maar ook kun je filteren op abonnementsvoorkeuren. Wil je bijvoorbeeld graag veel internetdata? Of juist veel minuten? Op basis van je filters kun je direct nagaan welke provider de beste deal biedt.

Verbeteringen iPhone 11 ten opzichte van de iPhone XR

Wil je graag een iPhone 11 abonnement vergelijken, maar ben je benieuwd naar de verbeteringen ten opzichte van de soortgelijke iPhone XR van de afgelopen keer? Dan kun je daarover hieronder meer lezen. Er zijn verschillende verbeteringspunten doorgevoerd waardoor het de overstap zeker waard is.

Verbeterde prestaties

Ten opzichte van de XR kun je nu genieten van verbeterde prestaties. Dit nieuwe model is namelijk voorzien van de krachtige A13 Bionic chip. Dat is de nieuwste processor van Apple en is momenteel de snelste processor in een smartphone. Op papier is het toestel maar liefst 20 procent krachtiger dan haar voorganger en bovendien gaat de accu hierdoor ook aanzienlijk langer mee.

Verbeterde accucapaciteit

Als je een iPhone 11 abonnement wilt vergelijken kun je in ieder geval straks profiteren van een verbeterde accuduur. Het toestel gaat namelijk ongeveer een uur langer mee dan de XR. Ook kan je dit model opladen met een snellader, welke helaas niet standaard is inbegrepen als je deze smartphone koopt. Binnen een half uur zit je smartphone halfvol met deze nieuwe oplader.

Dubbele camera

In tegenstelling tot de XR heeft de iPhone 11 wél een dubbele camera. Dat is dan ook de grootste upgrade ten opzichte van de XR. De 12 megapixelcamera wordt nu bijgestaan door een ultragroothoeklens. Je kunt in dezelfde resolutie foto’s maken, maar je kunt vier keer meer van de omgeving vastleggen. Dat is ideaal voor panoramafoto’s of voor bijvoorbeeld groepsfoto’s. Portretfoto’s komen eveneens beter uit de verf.

De nieuwe nachtmodus is ook toegevoegd aan dit toestel. Je hebt daardoor geen flitser nodig, waardoor de kleuren erg natuurlijk ogen. De HDR is ook flink verbeterd ten opzichte van de XR. In de camera-app kun je nu bovendien gemakkelijker tussen foto en video schakelen. Je kunt ook de nieuwe ‘slofies’ maken met de nieuwe camera.

Wil je graag een verbeterde camera? Dan kun je een iPhone 11 abonnement vergelijken. Dat kan namelijk zeker lonen en is dus ook zeker een upgrade ten opzichte van de XR.

Nieuwe kleuren

Ben je wel toe aan een nieuw kleurtje? Dan kun je natuurlijk ook een iPhone 11 abonnement vergelijken. Je hebt namelijk nu immers keuze uit zes verschillende kleuren. De kleuren zijn een stukje lichter dan bij haar voorganger en bovendien zijn de kleuren ook zachter. Dat blijft natuurlijk altijd een kwestie van smaak. Voor de kleur zal je echter wellicht geen nieuwe smartphone aanschaffen.

Veiliger

Deze nieuwe smartphone van Apple beschikt over een U1-chip. Dat staat voor Ultra Wideband. De precieze locatie van de smartphone kan daardoor worden doorgestuurd naar andere Apple-apparaten. Het werkt dus min of meer als gps, maar dan op kleinere schaal.

Face ID is ook flink verbeterd en is zelfs 30 procent sneller dan bij de XR. Je wordt dus sneller herkend door je telefoon. Face ID leert je gezicht steeds beter kennen, waardoor het proces steeds sneller gaat werken.

Uiteraard kun je ook een e-sim plaatsen in deze smartphone. Deze is momenteel alleen nog maar beschikbaar bij T-Mobile, dus als je hiervan gebruik wilt maken zal je voor deze provider moeten gaan. Naar verluidt zullen andere providers echter snel volgen. De smartphone ondersteunt ook Wi-Fi 6, maar dat is hier in Nederland nog niet beschikbaar. Eventueel is dat wel leuk voor de toekomst, maar dat zal de toekomst dus maar moeten uitwijzen. Wellicht is er dan ook alweer een nieuwe smartphone verkrijgbaar als Wi-Fi 6 in Nederland beschikbaar is.

Oude iPhone inruilen?

Twijfel je nog over de overstap, omdat je bijvoorbeeld nu nog een iPhone XR hebt? Je kunt deze eventueel inruilen. Als je hier nog 300 euro voor krijgt kun je je nieuwe telefoon voor 809 euro kopen. Je bestelt je nieuwe telefoon dan voor maximaal 500 euro en dat maakt de investering in ieder geval al een stukje minder. Ten opzichte van de iPhone 8 (en eerdere uitgaves) is het in ieder geval een flinke verbetering en dan is het dus ook zeker een aanrader.

Benieuwd wat jouw oude iPhone nog waard is? Hier lees je wat jouw oude iPhone verkopen kan opleveren.

Vergelijk hier alle aanbieders

Wil je graag een iPhone 11 abonnement vergelijken? Dan kun je uiteraard gebruikmaken van ons vergelijkingssysteem. Op basis van je voorkeuren kun je gemakkelijk en snel verschillende providers met elkaar vergelijken. Zo kun je onder andere aangeven hoeveel minuten je nodig hebt, hoeveel internetdata je graag wilt en of je een voorkeur hebt voor een bepaalde provider. Uiteraard werkt vergelijken volledig onafhankelijk en kun je dus erg gemakkelijk op zoek naar een geschikte smartphone.

PS: wil je toch liever kiezen voor de Pro-editie? Je kunt hier een iPhone 11 Pro abonnement vergelijken.