iPhone 11 Pro abonnement vergelijken

Wil je graag een nieuwe smartphone in huis halen? Dan kun je eventueel een iPhone 11 Pro abonnement vergelijken. Er zijn verschillende aanbieders waar je uit kunt kiezen en bovendien biedt deze nieuwe smartphone van Apple weer allerlei nieuwe opties. Zo kun je onder andere gebruikmaken van een derde camera aan de achterzijde. Ben je benieuwd naar alle features? Lees dan gerust verder. Als je al overtuigd bent kun je hier natuurlijk direct gebruikmaken van onze telecomvergelijker. Je kunt dan gemakkelijk en snel op zoek naar de beste deal.

iPhone 11 Pro abonnement vergelijken: verkrijgbaar in twee varianten

Als je een iPhone 11 Pro abonnement wilt vergelijken heb je keuze uit twee varianten. Je kunt namelijk kiezen voor de reguliere Pro-editie, maar je kunt ook kiezen voor de Pro Max. Uiteraard zitten er verschillen tussen deze twee toestellen en dat zullen we hieronder verder toelichten.

iPhone 11 Pro

De iPhone 11 Pro doet denken aan de iPhone XS. De formaten zijn hetzelfde, maar er zijn wel degelijk nieuwe features en functies. Zo is er bijvoorbeeld een extra camera, dit model is sneller, de accu is verbeterd en de selfiecamera is verbeterd door middel de nachtfunctie. Even verderop in dit artikel gaan we uitgebreid in op deze wijzigingen. Qua formaat is dit model gelijk gebleven aan de XS. Je hebt keuze uit vier verschillende kleuren: middernachtgroen, spacegrijs, zilver en goud.

iPhone 11 Pro Max

Je kunt ook kiezen voor de iPhone 11 Pro Max. Dit model is vergelijkbaar met de XS Max. Je kunt genieten van een groot beeldscherm en ook hier kun je genieten van de bovenstaande wijzigingen. Er is dus een extra camera, de accuduur is verbeterd en de selfiecamera is verbeterd. Je hebt hier eveneens keuze uit vier verschillende kleuren: middernachtgroen, spacegrijs, zilver en goud.

iPhone 11 Pro abonnement vergelijken per provider

Wil je graag een iPhone 11 Pro abonnement vergelijken? Via onze telecomvergelijker kun je gemakkelijk en snel alle providers vergelijken. Vrijwel alle providers bieden deze nieuwe smartphone van Apple aan. Zo kun je natuurlijk kiezen voor een van de grotere aanbieders, zoals KPN, Vodafone en T-Mobile. Laatstgenoemde biedt ook de e-sim aan en dat kan natuurlijk handig zijn. Je nieuwe smartphone kan daar immers mee werken. Op korte termijn zullen de andere providers ook gaan volgen.

Met behulp van de telecomvergelijker kun je gemakkelijk en snel op zoek naar de beste deal. Zo kan je kiezen uit verschillende opties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bundel met veel internetdata en belminuten, maar je kunt ook kiezen voor een lichter abonnement. Uiteraard zal dat een belangrijke rol gaan spelen in de prijs. Het loont dus ook om goed te vergelijken voor de beste deal. Via onze website kun je uiteraard onafhankelijk vergelijken voor de beste deal.

Verbeteringen iPhone 11 Pro ten opzichte van de iPhone XS

Uiteraard zijn er talloze verbeteringen doorgevoerd in de iPhone 11 Pro als we dit vergelijken met de XS-versie van afgelopen jaar. Welke verbeteringen zijn er allemaal doorgevoerd? En waarom zou je de upgrade overwegen? Voordat je een iPhone 11 Pro abonnement gaat vergelijken kun je de onderstaande wijzigingen nog eventjes doornemen.

Verbeterde waterdichtheid

De XS (Max) kon zo’n twee meter onderwater. Echter kan de Pro-editie maar liefst vier meter onderwater en daarmee dus twee keer zo diep! De behuizing is beter afgewerkt en dat maakt dat mogelijk. Het zorgt niet alleen voor een verbeterde waterdichte functie, maar ook ziet het er weer een stukje stijlvoller uit. Dat is dus zeker een verbeterpunt ten opzichte van de vorige editie.

Haptic Touch

Zowel de XS als de Pro-editie hebben een True Tone beeldscherm met hdr-ondersteuning. Wat dat betreft is er dus geen verbetering doorgevoerd, maar wel wordt er nu gebruik gemaakt van Haptic Touch in plaats van 3D Touch. Niet iedereen is blij met deze verbetering, maar daarover kun je natuurlijk zelf een oordeel vellen.

Derde camera

Deze nieuwe smartphone beschikt over een derde camera en dat is misschien wel de grootste verbetering. De nieuwe camera heeft een 12 megapixel-sensor met een kijkhoek van 120 graden. Daarnaast heb je nog de twee andere camera’s. De nieuwe groothoeklens is ideaal voor het maken van panorama’s en groepsfoto’s. Maak je graag foto’s met een wijde lens? Dan is dit zeker een verbeterpunt waar je van kunt genieten. Een iPhone 11 Pro abonnement vergelijken kan daardoor best wel interessant zijn voor jou.

Betere selfiecamera

Niet alleen aan de achterzijde van de telefoon is werk verricht. Ook aan de voorzijde is de camera aangepakt. Deze beschikt namelijk over een nachtmodus, waardoor je betere foto’s kunt maken. De resolutie is 7 megapixel en ook dat is dus weer verbeterd. Softwarematig is het ook allemaal weer een stukje verbeterd op gebied van de camera’s.

Hardware en snel opladen

De hardware is ook aangepakt. Wil je graag de snelste smartphone ooit kopen? Dan kun je alvast een iPhone 11 Pro abonnement vergelijken. Deze nieuwe smartphone beschikt namelijk over de A13 Bionic chip. Dat zorgt niet alleen voor razendsnelle prestaties, maar ook de accuduur is verbeterd. De reguliere Pro gaat vier uur langer mee dan de XS en de Pro Max gaat zelfs vijf uur langer mee dan de XS Max. Dat zijn dus forse verbeterpunten voor deze nieuwe smartphone.

Is het de upgrade waard?

Het is natuurlijk altijd belangrijk om jezelf af te vragen of dit de upgrade waard is. Moet je wederom 1159 euro (of meer) uitgeven voor een nieuwe smartphone of kun je dat beter laten zitten? Wat betreft de camera zijn er natuurlijk bijzonder goede wijzigingen doorgevoerd. Je kunt nu gebruikmaken van maar liefst drie camera’s en dat is natuurlijk erg interessant. Bovendien gaat de accu langer mee en is deze smartphone sneller dan iedere andere smartphone op de huidige markt. De nieuwe chip van Apple is namelijk razendsnel.

Als je momenteel nog een iPhone 8 hebt (of een eerdere editie) is het de overstap zeker waard. Heb je nog een XS van afgelopen jaar? Dan kan je eventueel nog even wachten, omdat er in het aankomende jaar namelijk een compleet nieuwe smartphone op de markt wordt gebracht. De keuze is natuurlijk aan jou.

Je oude iPhone inruilen

Twijfel je nog een beetje over een nieuwe smartphone? Eventueel kun je je oude smartphone natuurlijk verkopen of inruilen. Dat geld kan je weer stoppen in een nieuwe smartphone. Heb je afgelopen jaar nog de XS gekocht? Dan kun je daar nog best wel veel geld voor krijgen. Je hoeft dan niet meer zo veel bij te leggen voor een nieuwe smartphone. De verbeteringen zijn immers aardig, zoals bijvoorbeeld de extra camera en de verbeterde accuduur. Heb je nog een iPhone 8 of ouder? Dan zal deze nieuwe smartphone van Apple een welkome verbetering zijn. Uiteraard kun je je iPhone 11 Pro abonnement gemakkelijk online vergelijken via ons vergelijkingssysteem.

iPhone 11 Pro abonnement vergelijken

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone? Je kunt hier onafhankelijk een iPhone 11 Pro abonnement vergelijken. Uiteraard kun je je voorkeuren aangeven bij de filters. Zo kan je bijvoorbeeld filteren op aantal belminuten, data en meer. Je kunt zelfs filteren op provider. Wil je bijvoorbeeld heel graag een e-sim? Dan is T-Mobile de uitstekende keuze voor jou. Je kunt ook kiezen voor een aanbieder waar je ook je televisieabonnement afneemt. Vaak kun je dan profiteren van extra veel korting. Goed vergelijken is daarom ook erg belangrijk zodat je niet te veel betaalt voor je abonnement.

PS: wil je liever kiezen voor een goedkoper model? Dan kun je hier een iPhone 11 abonnement vergelijken.