iPhone 8 abonnement vergelijken

iPhone 8 abonnement vergelijken doe je hier op Betervergelijken.nl! Zie snel bij welke webwinkel je de beste iPhone 8 deal kunt afsluiten met behulp van onderstaande vergelijker.


Onlangs heeft Apple de nieuwe iPhone gepresenteerd. Niet alleen de iPhone X werd aan nieuwsgierig publiek voorgesteld, ook de iPhone 8 kwam aan bod. Wil jij meer weten over dit unieke toestel? Lees dan meer over de iPhone 8 op deze pagina. Ook lees je op deze pagina hoe je een iPhone 8 abonnement af kunt sluiten, zodat je deze gloednieuwe telefoon snel kunt gebruiken.

iPhone 8 abonnement vergelijken en besparen

Wil je de iPhone 8 los aanschaffen, dan betaal je hier 809 euro (64GB) of 979 euro (256GB) voor. Vind je dit te duur? Dan kun je er ook voor kiezen om de telefoon met iPhone 8 abonnement te nemen. Door een iPhone 8 abonnement af te sluiten, kun je de totale kosten van de telefoon gespreid betalen. Je betaalt iedere maand een vaste prijs voor het toestel, de belminuten, de sms’jes en het aantal MB’s aan internet dat je gebruikt. Bij sommige abonnementen moet je nog wat bijbetalen om de iPhone 8 te krijgen, maar dit is niet altijd het geval. In ieder geval is het afsluiten van een abonnement voor velen gemakkelijker dan het betalen van de iPhone 8 kosten in één keer.

De iPhone 8 wordt door diverse telecomproviders aangeboden met een iPhone 8 abonnement. Iedere telecomprovider hanteert weer andere prijzen voor het iPhone 8 abonnement. Om het goedkoopste abonnement te vinden, raden wij je aan om diverse abonnementen met elkaar te vergelijken. Door iPhone 8 abonnement vergelijken vind je namelijk niet alleen het beste abonnement, maar ook het goedkoopste abonnement. Uiteindelijk kun je hier tientallen tot honderden euro’s mee besparen.

Het beste iPhone 8 abonnement voor jou

Wil jij de iPhone 8 aanschaffen met compleet telefoonabonnement? Sluit dan niet zomaar een iPhone 8 abonnement af, maar steek eerst wat tijd in iPhone 8 abonnement vergelijken. Zo vind je niet alleen het beste abonnement, maar ook het goedkoopste abonnement voor de iPhone 8.

iPhone 8: de nieuwe telefoon van Apple

De iPhone 8 is de opvolger van de iPhone 7. Zoals altijd het geval is bij de nieuwe iPhone van Apple, is dit toestel op diverse vlakken verbeterd. Dit zie je niet zo goed aan de buitenkant, maar merk je vooral als je de telefoon in gebruik neemt. Zo is het design van de telefoon niet veel veranderd, maar heeft het toestel wel andere specificaties dan zijn voorganger. Deze specificaties worden hieronder kort opgesomd. Ook lees je in onderstaande alinea’s op welke vlakken de iPhone 8 verbeterd is ten opzichte van zijn voorganger, de iPhone 7.

De specificaties van de iPhone 8

Het scherm van de iPhone 8 is een Retina HD IPS LCD scherm van 4.7 inch. De resolutie van het scherm is 1334×750 en de pixeldichtheid van het scherm is 326 ppi. Uiteraard heeft ook deze telefoon touchscreen en 3D touch, net zoals de iPhone 7. De chip in de iPhone 8s is een Apple A11 chip. De telefoon heeft een werkgeheugen van 2GB en is verkrijgbaar met een interne opslag van 64GB of 256GB. De camera aan de voorzijde van de telefoon, ook wel de selfiecamera genoemd, betreft een 7 megapixel camera. De camera aan de achterzijde van de telefoon betreft een 12 megapixel camera.

De iPhone is 138,4 millimeter lang, 67,3 millimeter breed en 7,3 millimeter dik. De telefoon weegt 148 gram en is stofdicht, spatwaterdicht en waterdicht. De accu van de iPhone 8 gaat lang mee. Zo garandeert Apple een spreektijd van 14 uur met deze accu. Je kunt de iPhone 8 draadloos opladen. Dit is uniek voor Apple, want de iPhone 7 was niet draadloos oplaadbaar.

iphone 8 abonnement vergelijken

De iPhone 7 en de iPhone 8: de belangrijkste verbeterpunten

De iPhone is op diverse vlakken verbeterd ten opzichte van de iPhone 7. Zo heeft de telefoon een glazen achterkant, waardoor de telefoon er iets strakker en luxer uit ziet dan de iPhone 7. Verder kun je de iPhone 8 draadloos opladen. Bij de iPhone 7 is dit nog niet mogelijk: om deze telefoon op te laden, heb je een standaard adapter van Apple nodig.

Ook heeft de iPhone 8 een verbeterde A11 chip. Door het implementeren van deze chip, zijn de prestaties van de iPhone 8 beter en sneller dan de prestaties van de iPhone 7. Dit maakt het toestel gebruiksvriendelijker dan zijn voorganger.

Tot slot zou de camera van de iPhone 8 beter zijn dan de camera van de iPhone 7. Dit komt omdat deze camera maar liefst 83 procent meer licht vangt dan de camera van zijn voorganger. Omdat de camera meer licht vangt, kun je hier nog mooiere foto’s mee maken. Zoals je ziet, wordt de iPhone 8 niet voor niets de verbeterde versie van de iPhone 7 genoemd.

Ben je meer een Samsung fanaat? Check dan de tegenhanger van deze iPhone 8 op de Samsung Galaxy S8 abonnement vergelijken pagina.