iPhone X abonnement vergelijken

iPhone X abonnement vergelijken en de scherpste iPhone X aanbieding vinden? Gebruik de handige vergelijker en zie snel bij welke aanbieder je het goedkoopste iPhone X abonnement kunt afsluiten. Binnen enkele klikken heb je de beste deal te pakken.

iPhone X abonnement vergelijken doe je bij Betervergelijken.nl. De iPhone X is de nieuwste en meest innovatieve telefoon van Apple. De telefoon werd tegelijkertijd met de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus gepresenteerd, maar uiteindelijk werd er na de presentatie veruit het meest gesproken over de iPhone X. Dit komt omdat dit toestel op diverse vlakken revolutionair verbeterd is, zelfs ten opzichte van de gloednieuwe iPhone 8 en de iPhone 8 Plus. iPhone 8 abonnement vergelijken kun je ook op Betervergelijken.nl.

iPhone X abonnement vergelijken

Wil jij de iPhone X met abonnement aanschaffen? Ga dan eerst iPhone X abonnement vergelijken. Zo vind je niet alleen het abonnement dat het beste bij jou past, maar vind je bovendien het goedkoopste abonnement voor de iPhone X. Door het goedkoopste abonnement af te sluiten, kun je tientallen tot honderden euro’s per jaar besparen. Hoe werkt iPhone X abonnement vergelijken nu eigenlijk? We zullen dit kort uitleggen in enkele stappen:

 • Kies het toestel: Ga je voor de iPhone X 64 GB of 256 GB?
 • Kies de provider: Ben je tevreden over de huidige provider of ga je overstappen?
 • Personaliseren: Stel hier in hoe hoog het bedrag mag zijn dat je maximaal wilt betalen voor:

– de maandelijkse abonnementskosten
– de toestelprijs bij het afsluiten van jouw abonnement

En stel in wat je minimaal wilt hebben aan:

– Belminuten per maand
– Internetbundel in jouw abonnement

 • Abonnement:

– Is 4G een must?
– Wil je een abonnement afsluiten voor 1 of 2 jaar?
– Wil je een nieuw abonnement afsluiten of jouw bestaande abonnement verlengen?

Door deze keuzes te maken en in te voeren in de vergelijker worden de iPhone X abonnementen getoond die het beste aansluiten bij jouw situatie. Dit helpt jou om eenvoudig de beste iPhone X aanbieding te vinden. Mocht je er toch niet uit komen, neem gerust contact op.

 

Het beste iPhone X abonnement voor jou

Wil jij het beste en het goedkoopste iPhone X abonnement vinden? Start dan met iPhone X abonnement vergelijken: zet diverse abonnementen naast elkaar en bepaal voor jezelf welk abonnement het beste bij jou past. Door dit abonnement direct af te sluiten, heb je de iPhone X direct na de release in Nederland in je bezit.

 

Wil jij een iPhone X kopen? Dan kun je het toestel los aanschaffen, maar je kunt ook een iPhone X abonnement vergelijken en afsluiten. Voor je dit doet, vertellen wij je graag meer over de revolutionaire iPhone X van Apple. Door de informatie op deze pagina door te lezen, weet je precies wat voor telefoon je krijgt als je een iPhone X abonnement afsluit.

 

iPhone X: een revolutionaire telefoon

De iPhone X werd aan het publiek gepresenteerd met de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus samen, maar de iPhone X is duidelijk het meest innovatieve toestel van de drie nieuwe Apple telefoons. Zo is niet alleen de buitenkant van het toestel helemaal aangepast, maar is de software van de telefoon ook flink verbeterd. Bekijk de nieuwe iPhone X in onderstaande video.

 

De specificaties van de iPhone X

 • iOS 11
 • 5.8 inch display
 • 1125 x 2436 pixels schermresolutie
 • Apple A11 Bionic processor
 • 3GB RAM
 • 64 of 256 GB opslagruimte intern
 • 12 megapixel camera met f/1.8 diafragma
 • Frontcamera met 7 megapixels en f/2.2 diafragma
 • 174 gram gewicht
 • 143.6 x 70.9 x 7.7 mm afmetingen

De iPhone X heeft een 5.8 inch Super Retina OLED scherm. Dit maakt de nieuwe iPhone direct uniek, want de andere toestellen van Apple zijn uitgerust met een LCD scherm. Daar komt nog bij dat het scherm van de iPhone X de gehele voorzijde van de telefoon vult. Er zit een kleine uitsnede in het scherm voor de microfoon en de front camera, maar verder zitten er geen uitsparingen of schermranden op de iPhone X. De chipset van de iPhone X is een Apple A11 chip met Hexa Core. Deze chip is niet alleen snel als je de telefoon net hebt, maar ook als je deze al een tijdje gebruikt. Dit betekent dat de nieuwe iPhone lekker snel blijft, zelfs bij het gebruik van zware apps. Het werkgeheugen van de telefoon is 3 GB. Het besturingssysteem van de telefoon is iOS 11: het nieuwste besturingsyssteem van Apple.

iphone x abonnement vergelijken

Net zoals de andere iPhones, heeft ook de iPhone X twee camera’s. De camera aan de achterzijde van het toestel heeft een resolutie van 12 megapixel en de camera aan de voorzijde van het toestel heeft een resolutie van 7 megapixel. De camera aan de voorzijde van het toestel kun je niet alleen gebruiken om foto’s te maken, maar ook om je telefoon te ontgrendelen. Hier wordt de nieuwe functie Face ID voor gebruikt.

De nieuwe functies van de iPhone X

De iPhone X heeft enkele nieuwe functies, die de andere telefoons van Apple nog niet hebben. De eerste nieuwe functie van de iPhone X, is de gezichtsherkenningsfunctie van de telefoon. Deze functie wordt ook wel Face ID genoemd. Je ontgrendelt de iPhone X namelijk niet met de home knop en je vingerafdruk, maar met je eigen gezicht. De camera aan de voorzijde van het toestel maakt een 3D scan van je gezicht en als jouw gezicht herkend wordt, kun je jouw telefoon ontgrendelen.

Daarnaast kun je de iPhone X draadloos opladen. Dit is echter niet helemaal uniek, want dit kan bij de nieuwe iPhone 8 en iPhone 8 Plus ook. Bij de oudere toestellen van Apple is het niet mogelijk de telefoon draadloos op te laden. Om de iPhone X op te laden, leg je de telefoon op de bijgeleverde pad. Deze pad verbind je met het stopcontact. Je kunt er ook voor kiezen om de telefoon met de standaard adapter op te laden. Door de telefoon met de bijgeleverde adapter op te laden, is de batterij sneller vol.

Ben je Apple liefhebber en toe aan een nieuwe laptop? Check dan de nieuwste Macbook Pro 2018 op Macbookpro2018.nl. Hier kun je de prijzen vergelijken bij de grote webwinkels.

Samsung fans opgelet: Het voordeligste Samsung Galaxy S9 abonnement vind je vanaf nu ook op Betervergelijken.nl!

Update: Vanaf nu kun je iPhone XS abonnement vergelijken en ook op zoek naar het voordeligste iPhone XR abonnement via Betervergelijken.nl.