iPhone X abonnement vergelijken

De iPhone X is de nieuwste en meest innovatieve telefoon van Apple. De telefoon werd tegelijkertijd met de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus gepresenteerd, maar uiteindelijk werd er na de presentatie veruit het meest gesproken over de iPhone X. Dit komt omdat dit toestel op diverse vlakken revolutionair verbeterd is, zelfs ten opzichte van de gloednieuwe iPhone 8 en de iPhone 8 Plus.

 

Wil jij een iPhone X kopen? Dan kun je het toestel los aanschaffen, maar je kunt ook een iPhone X abonnement afsluiten. Voor je dit doet, vertellen wij je graag meer over de revolutionaire iPhone X van Apple. Door de informatie op deze pagina door te lezen, weet je precies wat voor telefoon je krijgt als je een iPhone X abonnement afsluit.

 

iPhone X: een revolutionaire telefoon

De iPhone X werd aan het publiek gepresenteerd met de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus samen, maar de iPhone X is duidelijk het meest innovatieve toestel van de drie nieuwe Apple telefoons. Zo is niet alleen de buitenkant van het toestel helemaal aangepast, maar is de software van de telefoon ook flink verbeterd. Meer over de iPhone X, lees je in onderstaande alinea’s.

 

De specificaties van de iPhone X

De iPhone X heeft een 5.8 inch Super Retina OLED scherm. Dit maakt de nieuwe iPhone direct uniek, want de andere toestellen van Apple zijn uitgerust met een LCD scherm. Daar komt nog bij dat het scherm van de iPhone X de gehele voorzijde van de telefoon vult. Er zit een kleine uitsnede in het scherm voor de microfoon en de front camera, maar verder zitten er geen uitsparingen of schermranden op de iPhone X. De chipset van de iPhone X is een Apple A11 chip met Hexa Core. Deze chip is niet alleen snel als je de telefoon net hebt, maar ook als je deze al een tijdje gebruikt. Dit betekent dat de nieuwe iPhone lekker snel blijft, zelfs bij het gebruik van zware apps. Het werkgeheugen van de telefoon is 3 GB. Het besturingssysteem van de telefoon is iOS 11: het nieuwste besturingsyssteem van Apple.

iphone x abonnement vergelijken

Net zoals de andere iPhones, heeft ook de iPhone X twee camera’s. De camera aan de achterzijde van het toestel heeft een resolutie van 12 megapixel en de camera aan de voorzijde van het toestel heeft een resolutie van 7 megapixel. De camera aan de voorzijde van het toestel kun je niet alleen gebruiken om foto’s te maken, maar ook om je telefoon te ontgrendelen. Hier wordt de nieuwe functie Face ID voor gebruikt.

 

De iPhone X is 143.6 millimeter lang, 70.9 millimeter breed en 7.7 millimeter dik. De telefoon weegt 174 gram en is niet alleen stofdicht, maar ook spatwaterdicht en waterdicht.

 

De nieuwe functies van de iPhone X

De iPhone X heeft enkele nieuwe functies, die de andere telefoons van Apple nog niet hebben. De eerste nieuwe functie van de iPhone X, is de gezichtsherkenningsfunctie van de telefoon. Deze functie wordt ook wel Face ID genoemd. Je ontgrendelt de iPhone X namelijk niet met de home knop en je vingerafdruk, maar met je eigen gezicht. De camera aan de voorzijde van het toestel maakt een 3D scan van je gezicht en als jouw gezicht herkend wordt, kun je jouw telefoon ontgrendelen.

 

Daarnaast kun je de iPhone X draadloos opladen. Dit is echter niet helemaal uniek, want dit kan bij de nieuwe iPhone 8 en iPhone 8 Plus ook. Bij de oudere toestellen van Apple is het niet mogelijk de telefoon draadloos op te laden. Om de iPhone X op te laden, leg je de telefoon op de bijgeleverde pad. Deze pad verbind je met het stopcontact. Je kunt er ook voor kiezen om de telefoon met de standaard adapter op te laden. Door de telefoon met de bijgeleverde adapter op te laden, is de batterij sneller vol.

 

iPhone X abonnement vergelijken

Wil jij de iPhone X met abonnement aanschaffen? Dan raden wij je aan om de diverse iPhone X abonnementen eerst met elkaar te vergelijken. Zo vind je niet alleen het abonnement dat het beste bij jou past, maar vind je bovendien het goedkoopste abonnement voor de iPhone X. Door het goedkoopste abonnement af te sluiten, kun je tientallen tot honderden euro’s per jaar besparen.

 

Het beste iPhone X abonnement voor jou

Wil jij het beste en het goedkoopste iPhone X abonnement vinden? Start dan met vergelijken: zet diverse iPhone X abonnementen naast elkaar en bepaal voor jezelf welk abonnement het beste bij jou past. Door dit abonnement direct af te sluiten, heb je de iPhone X direct na de release in Nederland in je bezit.