iPhone XR abonnement

Wil je graag een prachtige iPhone, maar wil je niet kiezen voor een van de allerduurste modellen? Geen nood, want je kunt nu iPhone XR abonnement vergelijken en afsluiten. Dit toestel is nieuw op de markt en ziet er qua uiterlijk uit als de iPhone X. Echter betaal je iets minder voor het toestel. Wil je graag een iPhone XR abonnement vergelijken en afsluiten? Gebruik dan onze handige vergelijker.

iPhone XR abonnement voor een scherpe prijs

Wil je graag een krachtige iPhone kopen, maar heb je niet het budget voor een iPhone X, XS of XS Max? Dan is een iPhone XR abonnement waarschijnlijk een betere keuze voor jou. Je krijgt namelijk hetzelfde design als die van de iPhone X, alleen betaal je wel flink wat minder voor het toestel. Er zijn natuurlijk ook wel een aantal verschillen ten opzichte van de X, XS of X Max. Daarover vertellen we je hieronder straks meer. Gelukkig zijn er ook verschillende overeenkomsten. Zo is draadloos opladen mogelijk en kun je ook genieten van Face ID (gezichtsherkenning).

Het beeldscherm van de iPhone XR

Als je een iPhone XR abonnement wilt afsluiten, moet je er wel rekening mee houden dat je een lcd-scherm krijgt in plaats van een OLED-scherm. Alleen de iPhone XS en XS Max zijn namelijk voorzien van een Super Retina OLED-scherm. De beeldkwaliteit daarvan is nog vele malen beter, alhoewel we over dit toestel ook zeker niet kunnen klagen. De kleuren mogen misschien iets minder levendig zijn, maar je betaalt er ook een aantal honderden euro’s minder voor. Tot slot zijn de schermranden rondom het beeldscherm ook iets dikker en dat is dus ook iets waar je rekening mee moet houden.

Camera

Dit toestel beschikt over een enkele camera aan de achterzijde. Kies je voor de XS of XS Max? Dan is je smartphone wel voorzien van een dubbele camera. Er is geen optische zoom aanwezig en portretmodus functioneert alleen op de achterste camera. Natuurlijk is het allemaal iets minder, maar het werkt nog steeds naar behoren. Als je echter veel foto’s maakt, kan het toch interessant zijn om te kiezen voor een iets duurder model. Deze modellen beschikken namelijk wel over een aantal extra functies, wat de kwaliteit van de foto’s ten goede komt.

iphone xr abonnement vergelijken

Gelukkig is de frontcamera wel gelijk aan de andere high end smartphones van Apple. Ook voor dit toestel is gezichtsherkenning namelijk verbeterd. Je kunt je iPhone dus ook ontgrendelen als je deze schuin voor je gezicht houdt.

Hardware

Qua hardware ziet dit toestel er prima uit. Wil je graag meerdere apps tegelijkertijd openen en gebruiken? Dan is een iPhone XR abonnement zeker geschikt. Dit toestel is bijzonder snel, omdat de smartphone is voorzien van een Apple A12 Bionic chip. Daarnaast wordt dit ondersteund met 4GB werkgeheugen. Dat werkt dus zeker erg behoorlijk.

Software

Kies je voor een iPhone XR abonnement? Dan ben je ervan verzekerd dat je de meest recente software krijgt. Uiteraard worden deze toestellen geleverd met iOS 12. De nieuwe software van het Amerikaanse techbedrijf werkt uitmuntend en daar zijn wij ook zeker over te spreken. Er zijn talloze nieuwe features toegevoegd en bovendien zijn bestaande zaken verbeterd.

Batterij

Het is nog onbekend welk formaat de accu precies heeft, maar naar verluidt moet dit een goede batterij zijn. De chip is bovendien ontzettend zuinig, waardoor het toestel ook erg lang mee gaat. Deze smartphone gaat bijvoorbeeld langer mee dan de iPhone X. Daarmee is het toestel ook op dit gebied verbeterd.

Snelladen

Snelladen is een feature die we steeds meer zien bij smartphones. Gelukkig kun je daar ook van genieten bij je iPhone XR abonnement. Het toestel is namelijk ook voorzien van deze optie. Het betekent dat je je smartphone razendsnel kan opladen. Binnen een half uurtje is je smartphone alweer voor 50 procent vol. Dat is natuurlijk handig als je even snel tussendoor moet opladen.

Draadloos opladen

Naast snelladen kun je iPhone XR ook draadloos opladen. Daarvoor heb je nog wel een accessoire nodig, maar het is natuurlijk wel erg handig. Je legt je smartphone dan gewoon op je bureau en deze wordt automatisch opgeladen.

Talloze kleuren

Als je kiest voor een iPhone XR abonnement, heb je ontzettend veel keuze uit toestelkleuren. De smartphone is namelijk beschikbaar in maar liefst zes verschillende kleuren. Je kunt kiezen voor extreem felle kleuren, zoals rood, roze en geel, maar je kunt ook kiezen voor blauw, grijs en zwart. De keuze is aan jou!

Een iPhone XR abonnement afsluiten?

Wil je graag een iPhone XR abonnement afsluiten? Dan kun je gemakkelijk abonnementen vergelijken via ons handige vergelijkingssysteem. Dat werkt erg eenvoudig. Je voert simpelweg in wat voor smartphone je wilt én hoeveel belminuten en data je wilt. Op basis daarvan berekent de vergelijker welke aanbieder het voordeligste is.

Ben je op zoek naar een snelle laptop, maar heb je geen al te groot budget? De Macbooks van Apple zijn aan de prijzige kant, maar je kunt in plaats van de Pro versie natuurlijk ook een nieuwe Macbook Air 2018 kopen. Die zijn een stuk aantrekkelijker geprijsd en ook van uitstekende kwaliteit.