iPhone XS abonnement

Wil je graag iPhone XS abonnement vergelijken en beste aanbieding voor een iPhone XS abonnement vinden? Betervergelijken.nl helpt je hierbij. De nieuwste toestellen van Apple zijn niet alleen ontzettend mooi, maar ook erg krachtig. Het toestel maakt veel betere foto’s, beschikt over een Super Retina OLED-scherm en heeft verbeterde camera’s ten opzichte van haar voorgangers. Bovendien is het Max-model de grootste iPhone ooit! Onder de vergelijker vertellen we je graag meer over de twee smartphones.

Beeldscherm: Super Retina OLED-scherm

Beide varianten beschikken over een Super Retina OLED-scherm. De XS heeft een 5,8-inch scherm en de XS Max heeft een 6,5-inch scherm. Laatstgenoemde is de grootste iPhone ooit gemaakt. Het scherm van de toestellen is bijzonder goed. Beide schermen ondersteunen namelijk HDR10 en Dolby Vision. Voor de willekeurige smartphonegebruiker zegt dat misschien helemaal niets, maar het wil eigenlijk zeggen dat je nu écht prachtig foto’s, video’s en apps kunt bekijken. Zowel de XS als XS Max tonen maar liefst 450 pixels per inch. Daarmee zijn individuele pixels niet meer met het blote oog te onderscheiden. Wil je graag een iPhone XS abonnement afsluiten, omdat je graag goed beeld wilt? Dan is dit zeker een goede keuze.

Tip: Werk je ook graag op een Apple computer met perfect beeld? Check dan de prijzen van de iMac 27 inch eens bij verschillende webwinkels en vind de beste iMac 27 inch deals.

Camera’s aan de achterzijde zijn flink verbeterd

Als je kiest voor een iPhone XS abonnement, ben je ervan verzekerd dat je een goed toestel in huis haalt. De camera’s aan de achterzijde zijn spectaculair: beide camera’s beschikken over een 12 megapixel lens. Echter is een van de twee lenzen voorzien van een Wide Angle lens. Voor zowel dichtbij als voor op afstand kun je nu prachtige foto’s maken. Bovendien wordt er nu meer licht opgevangen door de camera’s, waardoor de foto’s ook scherper zijn dan ooit tevoren.

De camera’s aan de achterzijde beschikken bovendien over optische beeldstabilisatie. Dat houdt in dat de foto’s ook bij beweging goed geschoten kunnen worden. Deze feature zien we steeds vaker bij high end smartphones en nu heeft ook Apple deze feature toegevoegd.

Er is bovendien een handige portretmodus aanwezig. Je hebt nu de mogelijkheid om foto’s achteraf pas te werken. Dat is zeker een erg fraaie feature, vooral als je dat simpelweg vergeten bent tijdens het schieten van de foto’s. Bovendien kun je nu ook gemakkelijk variëren in achtergronden. Wij zijn er zeker over te spreken!

iphone xs abonnement vergelijken

Camera aan de voorzijde

De camera aan de voorzijde is niet bijzonder veel gewijzigd. Echter is Face ID (gezichtsherkenning) wel flink verbeterd. Dat betekent dat je je iPhone XS en de iPhone XS Max ontzettend snel kunt ontgrendelen. Bovendien hoef je niet meer recht voor je toestel te zitten. Je kunt je smartphone nu namelijk ook schuin ontgrendelen. Dat is zeker een goede feature. Zoals gezegd is de camera verder hetzelfde gebleven: dit is nog steeds 7 megapixel. Dat werkt prima natuurlijk.

Hardware

Zowel de XS als de XS Max zijn voorzien van de razendsnelle Apple A12 Bionic chip. Bovendien wordt dit ondersteund met 4G werkgeheugen. Al met al zorgt dat voor een razendsnelle smartphone. Wil je graag voor iets kiezen wat écht snel is? Dan is een iPhone XS abonnement zeker geschikt voor jou. Je kunt gemakkelijk snel en wisselen tussen verschillende apps.

Dubbele simkaart

Kies je voor een iPhone XS abonnement? Dan kan je nu ook een dubbele simkaart plaatsen. Alhoewel, een van de twee simkaarten is een eSIM. Dat houdt in dat dit dus geen fysiek simkaartje is. Dat loopt allemaal via je provider. Dit is natuurlijk een bijzondere, nieuwe feature wat erg handig is als je zowel zakelijk als privé wilt bellen met je smartphone. Het is momenteel nog onbekend welke aanbieders dit daadwerkelijk gaan aanbieden, maar dit zal ongetwijfeld op korte termijn bekend worden gemaakt.

Software

Hierover hoeven we natuurlijk haast niet meer te schrijven. Ieder iPhone-liefhebber weet het: je iPhone XS abonnement wordt ‘uitgerust’ met de nieuwste software van Apple. Momenteel is dat iOS12. Deze krachtige software is alleen bestemd voor smartphones van Apple en het werkt zeker weer naar behoren. Het Amerikaanse techbedrijf heeft verscheidene updates doorgevoerd en die mogen er ook zeker zijn. Zo is onder andere Siri verbeterd en is het toestel nóg veiliger. Veilig was het natuurlijk al, want 99 procent van de malware op smartphones komt namelijk voor op Android-toestellen. Dat is natuurlijk wel een reden om te kiezen voor een iPhone XS abonnement!

Een betere batterij

Uiteraard mag zo’n iconische telefoon ook wel een prima batterij hebben. Gelukkig is daaraan gewerkt. Zowel de XS als XS Max gaan langer mee dan de iPhone X. Daar zit dus ook zeker weer verbetering in. Daarnaast is er ditmaal gebruikgemaakt van een zeer zuinige chipset. Dat betekent dus ook dat deze sowieso minder van je smartphone vragen, waardoor deze ook weer een stukje langer meegaat. Zoek je een smartphone waar je de hele dag mee kunt appen? Dan kun je een iPhone XS abonnement afsluiten: zonder twijfel! Ook kun je langer genieten van jouw favoriete muziek met de verbeterde batterij. Op Airpods-shop.nl kun je voordelig Airpods kopen bij een webwinkel naar keuze met de beste aanbieding.

Jouw iPhone XS abonnement in huis halen?

Wil je graag jouw iPhone XS  of iPhone Max abonnement in huis halen? Dat kunnen we ons zeker voorstellen. Dit nieuwe toestel van Apple is razend populair én dat is zo gek nog niet. Gelukkig kun je je iPhone XS abonnement gemakkelijk via onze website afsluiten. Wij vergelijken verschillende providers en aanbieders met elkaar, zodat jij altijd de beste deal in huis haalt. Het losse prijskaartje is enorm én daarom is het ook ontzettend belangrijk dat je het juiste iPhone XS abonnement in huis haalt. Daarmee kun je namelijk flink besparen.

Hoe kan ik een iPhone XS abonnement vergelijken?

Via onze website kun je bijzonder eenvoudig een iPhone XS abonnement vergelijken. Daarvoor kun je onze handige vergelijker namelijk raadplegen. Hier kun je zelf aangeven welke smartphone je graag wilt. Wil je liever het kleinere model of kies je liever voor het grotere model? Ook heb je de mogelijkheid om nog te filteren op de iPhone XR abonnement. Dit model is namelijk nog net iets goedkoper. Vervolgens kun je aangeven wat je wensen zijn voor je nieuwe iPhone XS (of Max) abonnement.

Je kunt bijvoorbeeld filteren op hoeveelheid belminuten en internetdata. Ook kun je kiezen voor een bepaalde provider, als je dat graag wilt. Vervolgens staat het goedkoopste abonnement, op basis van jouw voorkeuren, bovenaan. Je hoeft alleen nog maar te klikken op de oranje knop en wij verwijzen je door naar de aanbieder naar keuze. Hier kun je je iPhone XS abonnement binnen slechts enkele minuten afsluiten. Zo gemakkelijk werkt het!

Heb je nog vragen over een iPhone XS abonnement?

We kunnen ons best voorstellen dat je nog een aantal vragen hebt met betrekking tot het iPhone XS abonnement. Twijfel je bijvoorbeeld nog in je keuze? Dan helpen wij je natuurlijk graag. Daarvoor kun je het contactformulier gebruiken. Over het algemeen reageren wij binnen 24 uur, dus mail ons gerust met je brandende vraag.

Houd er echter wel rekening mee dat wij geen vragen kunnen beantwoorden over defecten en retourneren. Immers zijn wij slechts een informatieve website en verkopen wij de smartphones zelf niet. Wij bestaan alleen om jou te informeren én te helpen met je juiste keuze.

PS: Heb je een foutje gezien in onze tekst? Mail onze redactie dan. Uiteraard passen wij het foutje dan zo snel mogelijk aan. Alvast bedankt!