Jacuzzi kopen? Dit moet je weten!

Een jacuzzi kopen is steeds populairder. Mede door de pandemie hebben Nederlanders meer spaargeld dan voorheen. Dit gebruiken ze voor een renovatie van de keuken, of bijvoorbeeld van de tuin. Waar de één voor een nieuwe schutting met een nieuw terras kiest, gaat de ander voor een jacuzzi in de tuin. Bij een jacuzzi kopen zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld aan het formaat van de jacuzzi, het aantal bubbelgeneratoren en de extra’s waarvan deze voorzien is. In dit artikel lees je er meer over. Heb jij al eens overwogen om de tuin van een jacuzzi te voorzien?

Formaat van de jacuzzi voor in je tuin

Jacuzzi’s worden in verschillende formaten verkocht. Kies tussen een model voor twee of drie personen, een model voor vijf of zes personen of een variant voor acht personen. Je wilt voorkomen dat een jacuzzi te klein is om er met het hele gezin comfortabel gebruik van te kunnen maken. Aan de andere kant mag de jacuzzi niet te groot zijn. Dit is zonde van de energie die de jacuzzi verbruikt. Bij een jacuzzi is het gebruikelijk deze aan te laten staan, zodat het water niet voortdurend opnieuw moet worden opgewarmd. Daarbij wordt het water op deze manier gefilterd en blijft het langer schoon.

Bubbelgeneratoren en extra’s bij de jacuzzi

Een ander belangrijk punt bij het kopen van een jacuzzi is het aantal bubbelgeneratoren waarover deze beschikt. Des te meer een jacuzzi hiervan heeft en des te krachtiger deze bubbelgeneratoren zijn, des te comfortabeler is de jacuzzi ook. Het is heerlijk om een krachtige straal te hebben in je rug en bij je kuiten. Kijk ook naar de verschillende extra’s. Je kunt hierbij denken aan verlichting in de jacuzzi, een bekerhouder en bijvoorbeeld een mogelijkheid om een muziekinstallatie aan te sluiten. Zo wordt het gebruik van de jacuzzi een heus feestje!