Kleine verbouwing, groot verschil

Kleine verbouwingen in je huis die een groot verschil kunnen maken. Je hoeft namelijk vaak niet te verhuizen, of je hele huis om te gooien om tevreden te zijn. Het zijn vaak de kleine dingen, die soms makkelijk te doen zijn.

Een andere kleur muur

De kleur van de muur, na een paar jaar ben je er wel weer op uit gekeken en ben je toe aan iets anders. Of je nu gaat voor een compleet andere kleur, een kleur die een paar tinten lichter of donkerder is het kan veel verschil maken. Wanneer je behang of muur er nog heel mooi uitziet kan je er gewoon overheen gaan met een laagje verf, maar je kan er ook voor kiezen om je oude behang weg te halen en deze opnieuw te behangen. Het is even een dagje spenderen, maar kan een heel mooi resultaat opleveren.

De trap

Zowel de leuning als de trap zelf kan worden aangepakt. Een totaal andere kleur, van een houten naar metalen trap of juist alleen een nieuwe trapleuning. Een trap is niet alleen een functioneel middel om van A naar B te gaan, maar is vaak ook een eyecatcher in je woning. Er zijn veel mogelijkheden om je trap te renoveren en het is dus goed om hier eens over na te denken. Kies je er voor om een hele nieuwe trap te nemen, of kies je alleen voor een andere bekleding? Het scheelt veel in het eindresultaat, maar ook aan het prijskaartje.

Kozijnen

Een verbouwing die je niet zo vaak hoeft te doen, nieuwe kozijnen. Ook hier heb je veel verschillende opties waar je uit kan kiezen, ga je voor kunststof, hout of aluminium.

Ook bij nieuwe kozijnen kopen, is het een kleine verandering die een groot verschil kan maken in je kamer. Je kan ervoor kiezen om deze zelf te plaatsen, maar kan dit ook laten doen.