Loonadministratie vergelijken?

loonadministratie vergelijken

Bij het runnen van een bedrijf zijn er taken die je het liefst zo snel mogelijk overslaat. Zaken als loonadministratie zijn vaak ingewikkeld en het kan veel tijd kosten om dit maandelijks goed voor elkaar te hebben. Het is ook mogelijk om deze tijdrovende taak uit te besteden, zodat jij je kan focussen op de belangrijke werkzaamheden van je eigen onderneming.

Door de loonadministratie uit te besteden kun je dus veel tijd besparen! Vergelijk de kosten voor het uitbesteden van de loonadministratie dus en kies voor het bedrijf met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Lees hieronder waar je op moet letten.

1.  Complete uitbesteding

Door je loonadministratie uit te besteden aan Het Salaris Kantoor zorg je ervoor dat alle benodigde salarisdocumenten goed worden verwerkt. Je kunt via het portaal eenvoudig alle salarisstroken en betaalbestanden terugvinden, waardoor je terecht kunt bij specifieke journaalposten. Het is zelfs mogelijk dat de medewerkers toegang kunnen krijgen bij hun eigen personeelsdossier, waardoor je dus niet meer maandelijks de salarisstroken hoeft op te sturen. Vaak is je salarisadministratie al binnen twee dagen klaar.

2.  Geen personeel inhuren

Als je ervoor kiest om je administratie uit te besteden aan een bedrijf, geeft dit naast veel gemak ook meer rust. Je hoeft namelijk geen extra personeel in te huren om de administratie te doen. Zeker bij een groot bedrijf is het ook van belang dat dit goed en zorgvuldig gebeurd en het is vaak onmogelijk om dit allemaal door 1 persoon te laten uitvoeren. Voor een vaste bijdrage per salarisstrook ben je meteen van al deze zorgen af en weet je zeker dat dit goed gebeurd. Mocht je uiteindelijk nog vragen hebben omtrent bepaalde geldzaken, kun je eenvoudig contact opnemen via de gratis helpdesk.

3.  Vaste accountmanager

Er is niet alleen een gratis helpdesk waar je terecht kunt, maar je krijgt ook een vaste accountmanager toegewezen voor al je onduidelijkheden. Het personeel bij Het Salaris Kantoor is gespecialiseerd in het uitbesteden van loonadministratie, waardoor je met een gerust hart al je vragen kwijt kunt. Want nee, administratie is niet niks en het liefst willen we hier zo min mogelijk mee te maken hebben. Niet alleen bij grote bedrijven, maar ook bij kleine bedrijven is het van belang dat de administratie goed wordt uitgevoerd. Zo voorkom je fouten en ook vragen bij het personeel, mocht de loonstrook niet kloppen aan het einde van de maand. Professionaliteit staat hierin voorop en dus goed om hier de juiste keuze in te maken.