Loterij vergelijken

Door met de loterij mee te spelen, kun je flinke geldprijzen winnen. Wil je met de loterij meespelen om mogelijk miljonair te worden, maar wil je niet zomaar met een willekeurige loterij meespelen? Dan gebruik je de vergelijker van Betervergelijken.nl om met loterij vergelijken de beste loterij van het land te vinden. Bij deze loterij kun je vervolgens een los lot kopen of een abonnement afsluiten, waarmee jij kans maakt op grote geldprijzen.

Loterij vergelijken: goede doelen

Veel mensen spelen niet alleen met de loterij mee om hier mogelijk rijk van te worden, maar ook zeker omdat loterijen veel goede doelen steunen. Door met de loterij mee te spelen, kun je indirect diverse goede doelen steunen en maak je de wereld net een beetje beter en mooier. Vind jij het belangrijk dat de loterij waar jij lid van wordt, een bepaald percentage van de inleg uitkeert aan goede doelen of bepaalde goede doelen steunt? Dan gebruik je de vergelijker van Betervergelijken.nl om de beste goede doelen loterij te vinden.

Bij Betervergelijken.nl kun je ten eerste aangeven hoeveel procent van de totale inleg jouw loterij aan goede doelen moet uitkeren. Hierbij kun je kiezen voor een laag percentage van 15 procent, maar ook voor een hoog percentage van 50 procent. Heb je geen voorkeur, dan geef je dit aan in de vergelijker.

Daarnaast kun je ook aangeven welke soort goede doelen jouw favoriete loterij in ieder geval moet steunen. Heb je geen voorkeur, dan geef je dit aan in de vergelijker. Heb je een specifieke sector met goede doelen die jouw favoriete loterij echt moet steunen, dan vul je dit goede doel in. Betervergelijken.nl gaat nu op zoek naar loterijen die goede doelen in jouw specifieke sector steunen met een bepaald deel van de inleg van de loterij. Wil je lid worden van een loterij waarbij je zelf kunt kiezen welke goede doelen er met jouw inleg gesteund moeten worden, dan kun je dit ook aangeven in de tool van Betervergelijken.nl.

loterij vergelijken

Loterij vergelijken: het soort lot

Sommige mensen vinden het prettig om iedere keer een los lot te kopen voor de loterij, terwijl andere mensen het liefst met een abonnement meespelen. In de vergelijker van Betervergelijken.nl kun je zelf aangeven met wat voor soort lot jij mee wil spelen met de loterij. Speel je liever steeds met een los lot, dan geef je dit aan in de tool. Vind je het prettiger om een abonnement af te sluiten en zo met iedere trekking mee te spelen, dan kun je dit ook invullen. Vervolgens vul je nog in of je wel of geen belastingvrije prijzen wil winnen bij de loterij. Heb je de voorkeur voor belastingvrije prijzen, dan vul je dit in en krijg je enkel loterijen te zien die belastingvrije prijzen verstrekken. Vind je dit niet zo belangrijk, dan vul je ‘nee’ in en krijg je ook loterijen te zien die geen belastingvrije prijzen verstrekken.

De beste loterij vinden? Vergelijk loterijen

Wil jij de beste loterij vinden, zodat jij hier lid van kunt worden en mogelijk veel geld wint? Ga dan op zoek naar de beste loterij in Nederland met de vergelijkers van Betervergelijken.nl. Met Betervergelijken.nl vind je niet alleen de loterij met de beste steun voor goede doelen, maar vind je ook de loterij die het beste bij jou past. Heb je jouw favoriete loterij gevonden met onze handige vergelijkingstool, dan kun je hier direct een lot van kopen of een abonnement bij afsluiten. Wie weet win jij met dit lot of dit abonnement bij de volgende trekking wel een hoop geld. Betervergelijken.nl helpt je graag de beste loterij te vinden.