Mobiel pinapparaat

Dynamisch zijn in de moderne maatschappij is de meest belangrijke factor om succesvol te blijven en klanten te behouden . Of je nu beginnend bent in de ondernemerswereld of professioneel, de kans is groot dat je nog nooit aan een mobiel pinapparaat hebt gedacht. Deze investering geeft veel voordelen en je maakt het zo gemakkelijk als de klant waar dan ook een betaling moet doen.

Voordelen

Als ondernemer wil je graag besparen op bepaalde kosten. Veel ondernemers zijn daarom ook verrast over de relatief lage kosten van een mobiel pinapparaat. Bovendien kun je als ondernemer een pinapparaat huren als kopen. Het straalt veel professionalisme uit, je geeft de klant de mogelijkheid te betalen met zowel de smartphone, credit card of pinpas. Op mobielebetaalsystemen.nl kun je nog meer over mobiele pinapparaten te lezen.

tegenwoordig worden gemiddeld 70 % van de betalingen gedaan via een betaalpas, in het huidige Covid-19 tijdperk is dat zelfs meer, ook is het in veel zaken niet eens meer mogelijk om contant te betalen.

Als ondernemer wil je geen betalingen mislopen of klanten verliezen. Contant geld verdwijnt dus moet er slim worden meegespeeld in deze maatschappij vol concurrentie.

Huren of Kopen

Als je als ondernemer niet een eenmalig wilt investeren, is er een mogelijkheid om een pinapparaat te huren. Als je dan toch besluit te huren zijn er twee opties. Je kiest een aanbieder die alleen transactie kosten verrekend, of je betaald maandelijks voor de huur van het mobiele apparaatje. Aan jou de keuze.

Mobiel pinapparaat vergelijken

Zoals al benoemd zijn er verschillende prijsklasse, op commissie basis en maandelijks. Bij de meeste aanbieders wordt tijdens een transactie direct het geld op de ondernemers’ rekening gezet, dit is voor veel mensen het belangrijkst. Bij enkele kan dat twee tot drie dagen duren. Om een mobiel pinapparaat aan te sluiten worden zowel de tablet/smartphone die je bezig als het pinapparaat via bluetooth aan elkaar gekoppeld. De mobiele apparaatjes hebben stuk voor stuk een lange accuduur tot ongeveer 500 transacties. Mocht je willen besparen en je oog valt op een zeer goedkope machine, kan dit in eerste instantie prima lijken maar is in werkelijkheid anders.

Aanschaffen of niet?

Zoals gezegd is zo’n apparaatje handig voor zowel kleine als grote ondernemers. Ook als je veel onderweg bent of bij klanten aan huis komt. je hoeft nooit meer contant geld mee te nemen en het is een stuk effici├źnter.

Stel, je reist nooit voor je werk, je bent altijd in de zaak, dan alsnog is een mobiel apparaatje zeer geschikt. Bezorgen van producten is een veel voorkomende taak, en je wilt je klant natuurlijk niet teleurstellen door te zeggen dat je alleen contant accepteert.

Kortom, het is aan jou als ondernemer of je de investering wilt maken of nog niet. Verdiep je goed in de mogelijkheden en de veiligheid die het met zich meebrengt.