Ook gadgets vergelijken loont!

sonos speaker

Je vergelijkt waarschijnlijk regelmatig wel eens een dienst met andere aanbieders en dat is maar goed ook. Want zo ontdek je wat de verschillen zijn en welke aanbieder het beste bij je past. En dat werkt net zo bij producten zoals gadgets. Er is veel keus en veel onderling verschil. Het is dan ook de truc om dat apparaat te vinden dat bij jouw wensen en behoefte past. Het loont extra bij producten die veel gemak leveren en veel geld kosten. Daar wil je zeker een goede keuze maken.

Zo vind je een nieuwe telefoon

Een smartphone is heel persoonlijk en je kijkt er per dag misschien wel 100 keer naar. Dan wil je natuurlijk zeker weten dat de telefoon die je hebt, lang meegaat, fijn in gebruik is en precies kan wat jij wilt. Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om de kwaliteiten op een rijtje te zetten. Kijk bijvoorbeeld goed op de websites van de leveranciers, of ga langs bij een telefoonwinkel. Je kunt ook een website zoeken die het voor je uitgezocht heeft. Wil je bijvoorbeeld iPhones vergelijken? Kijk dan op deze website.

De gadget van dit moment

In het buitenland al jaren razend populair en nu ook steeds vaker te vinden in de Nederlandse huishoudens. De slimme speaker. Een luidspreker die niet alleen muziek en geluid kan afspelen, maar waar je ook mee kunt praten. Je kunt hem zelfs opdrachten geven op uit te voeren. Denk aan het opzoeken van informatie, het boeken van een hotelovernachting, het bedienen van je zonnewering en zelf het opnemen van een tv programma. Het kan allemaal met een slimme luidspreker. Maar deze komen ook weer in verschillende maten en van diverse fabrikanten. Een overzicht:

  • Google Home van Google
  • One van Sonos
  • HomePod van Apple
  • Echo van Amazon

Slimme speakers vergelijken doe je op deze site. Vooral de Google Home is nu niet aan te slepen en zeer populair.

Zo voorkom je een foute keuze

Helemaal voorkomen is niet mogelijk, maar het is raadzaam om voorafgaand aan je keuze reviews van de producten of diensten die je wilt afnemen te raadplegen. Doe dit bij bekende en hoog aangeschreven partijen, zodat je zeker weet dat de reviews echt zijn. Wat ook helpt is het bekijken van review videos op youtube. Deze geven je een uitstekende indruk van wat het product kan en of het echt zo handig is als wat de fabrikant beloofd. Als je daarna nog overtuigd bent, dan kun je ook met hoge zekerheid je product kopen en gebruiken. Vergeet niet zelf ook een review achter te laten, zodat je ook andere consumenten helpt aan een goed product.