Op zoek naar veilige internet en telefonie voor je bedrijf? Kom er alles over te weten!

Een goede internet- en telefoonverbinding is tegenwoordig in ieder bedrijf onmisbaar. Alles wordt online uitgevoerd. Aangezien álles op internet staat en er geen papierwerk meer achter de hand is, moeten de gegevens goed en veilig worden opgeslagen, op een manier waarop de gegevens niet kwijtraken en derden er niet bij kunnen. Op zoek naar een goed en veilig internet- en telefonieabonnement voor je bedrijf? Wat dacht je van zakelijk internet en zakelijke telefonie?

Wat is zakelijk internet?

Een zakelijk internetabonnement biedt internet voor bedrijven. Dit internet werkt super snel. Bovendien kun je met dit abonnement profiteren van vaste IP-adressen, extra firewalls en extra back-up opslag. Bovendien kun je met zakelijk internet eenvoudig pinnen. Zakelijk internet is wat duurder dan internet voor consumenten, maar het voordeel is dat je het abonnement kunt aftrekken van de belasting. Dit komt omdat het internet bedoeld is voor je bedrijf en niet voor privégebruik.

Wat is zakelijke telefonie?

Zakelijke telefonie is via internet bellen voor zakelijk gebruik. Zakelijke telefonie werkt via Voice over Internet Protocol (VoIP). Hierdoor is de telefoonverbinding erg snel en kwalitatief goed. Een zakelijk telefonieabonnement is af te sluiten op draadgebonden en draadloze telefoons. Met een draadgeboden telefoon op je bureau hoef je nooit bang te zijn dat je de telefoon kwijt raakt, terwijl je met een draadloze telefoon overal bereikbaar bent. Net als het zakelijk internetabonnement, is het zakelijk telefonieabonnement aftrekbaar van de belasting.

Wanneer kun je gebruik maken van zakelijk internet en zakelijke telefonie?

Zakelijk internet en zakelijke telefonie is niet alleen beschikbaar voor grote bedrijven, je kunt er ook gebruik van maken als je een bedrijf aan huis hebt. In principe kan iedereen een abonnement afsluiten. Het nadeel is alleen dat deze abonnementen duurder zijn dan die voor consumenten. Wil je gebruik maken van het belastingvoordeel, dan moet je kunnen aantonen dat je het internet en de telefonie daadwerkelijk voor zakelijke doeleinden gebruikt.

Veiligheid

Zakelijk internet en zakelijke telefonie zijn erg veilige verbindingen. De veiligheid wordt dan ook gecontroleerd, waardoor het voor mensen buiten het bedrijf niet mogelijk is om bij de gegevens te komen. Alle gegevens van het bedrijf kunnen gemakkelijk worden opgeslagen in de Cloud. Zo kun je altijd en overal bij je gegevens. Uiteraard is de Cloud goed afgeschermd en beveiligd en kun je er alleen gebruik van maken met een code. Bovendien hoef je niet bang te zijn dat de gesprekken via de telefoon openbaar worden gemaakt. Ook deze worden goed beveiligd.