Relatiegeschenken vergelijken – 4 tips

relatiegeschenken vergelijken

Je leest deze blog vast omdat je op zoek bent naar een relatiegeschenk. Een geschenk voor je bedrijf kun je introduceren om je personeel te belonen of om je relaties te onderhouden. Maar voor welk relatiegeschenk moet je nu kiezen? Een pen is een veelgebruikt promotiemiddel, maar ook een bidon wordt vaak gekozen. Het is goed om te bedenken waar je als bedrijf voor staat. Door het geschenk te laten bedrukken, kun je voordelig en effectief reclame maken voor je bedrijf. Tips om het juiste geschenk te kiezen lees je hieronder!

1.  Creatief

Bij het kiezen van een relatiegeschenk moet je je als bedrijf de vraag stellen wat je uit wilt stralen. Door een origineel geschenk te kiezen, zul je als bedrijf langer worden herinnerd en onderscheid je ook van de andere bedrijven. Daarnaast kun je ook het geschenk laten bedrukken met het logo van je bedrijf om langdurig herinnerd te worden door de ontvangers van de producten. Waar je aan kunt denken? Een paraplu, t-shirt maar ook elektronica zoals een powerbank is een goede keuze en wordt daarnaast ook veel gebruikt. HSG-Relatiegeschenken hebben een groot aanbod aan diverse originele relatiegeschenken.

2.  Identiteit bedrijf

Wat wil je als bedrijf uitstralen? Zijn jullie als bedrijf veel bezig met duurzaamheid, dan is het verstandig om ook met een relatiegeschenk hier op in te spelen. Ben je een sportbedrijf, dan is natuurlijk een bidon een goed geschenk om je sportieve collega’s in het zonnetje te zetten. Op een kantoor wil je het liefst kantoorartikelen en door deze artikelen met logo’s te laten bedrukken, maak je eenvoudig reclame voor je bedrijf.

3.  Prijs

Je kunt het relatiegeschenk zo gek maken als je zelf wilt, maar hier zit natuurlijk wel een prijskaartje aan verbonden. Neem als voorbeeld de paraplu. In ons kikkerlandje ontkomen we er bijna niet aan om deze, zeker in de wintermaanden, dagelijks te gebruiken. Hoe origineel om als bedrijf een paraplu te geven als beloning aan je personeel of als er bepaalde targets zijn gehaald. Je kunt hiervoor kiezen voor een basic kleur paraplu, maar ook met verschillende gave kleuren. Vanzelfsprekend dat je de paraplu zo duur mogelijk kunt maken, maar je kunt verschillende opties hier in afwegen om voor een goede prijs veel relatiegeschenken in te kopen.

4.  Seizoen van het jaar

Je kunt natuurlijk een zomergeschenk geven in de winter, maar dat is niet zo vanzelfsprekend. Je kunt daarentegen wel rond de feestdagen bijvoorbeeld extra aandacht geven aan je personeel, klanten en/of relaties door het geven van een relatiegeschenk. Zo kun je in de zomer een gave strandbal met logo cadeau geven en in de winter een warme muts om de koude oren te beschermen in de slechtere weersomstandigheden. Succes gegarandeerd!