Rondreis door Egypte maken met je gezin? Hoe kies je het beste reisbureau?

Egypte, het land van mogelijkheden

Waarom zou je een rondreis door Egypte maken met je gezin? Nou Egypte is het land van de mogelijkheden. Je kan de piramides van Gizeh bekijken of verschillende bezienswaardigheden van Aswan. Deze oude bezienswaardigheden zullen zeker een indruk achterlaten bij jou gezin. In de Rode Zee duiken en genieten van de pracht en praal van de onderwaterwereld. Of wat dacht je van een lekkere stranddag? Of misschien past een cruise over de Nijl beter bij je gezin? En als jullie van warmte houden, dan zit je goed in Egypte met zijn woestijnklimaat. Kortom: Egypte is het land van de mogelijkheden, perfect voor een rondreis met jouw gezin.

Zo’n reis kun je het beste organiseren via een reisbureau. Maar hoe kies je nou het beste reisbureau? In dit artikel geven we je tips hoe je dit moet aanvliegen, zodat jullie ook je droomreis kunnen maken naar het land van de mogelijkheden…

Het beste reisbureau kiezen

Wil je de beste keus maken voor jouw rondreis door Egypte, dan zijn er een aantal zaken waar je op moet letten:

  • Eerst moet je het verschil weten tussen een reisorganisatie en een reisbureau. Een reisorganisatie is een bedrijf dat zelf reizen samenstelt en verkoopt aan de klanten. Het reisbureau verkoopt als tussenpersoon verschillende reizen aan de klanten. Voordat je dus naar een reisbureau gaat, moet je je eerst verdiepen in wat de verschillende reisorganisaties aanbieden aan familie rondreizen. Elke reisorganisatie heeft namelijk zijn eigen specialisatie: de één biedt wandelvakanties aan, terwijl de ander all inclusive vakantietrips aanbiedt. Internet kan bij deze zoektocht een goede hulp zijn. Tip voor de mensen die rond willen reizen door Egypte: lees reviews van rondreizen in Egypte. Zo krijg je een goede indruk van wat andere mensen vonden van de reis die je op het oog hebt.
  • Wil je een standaardvakantie of ga je voor maatwerk? Er zijn ook reisbureaus die maatwerk reizen aanbieden.
  • Let ook goed op wat het er allemaal in je reis inbegrepen zit en wat het reisbureau wel of niet voor jullie regelt. Je wilt immers niet ergens midden in Egypte stranden.
  • Let ook goed op of het reisbureau van jouw keuze is aangesloten bij (één van) de volgende keurmerken: die van de SGR, ANVR, GGTTO en het Calamiteitenfonds. Check wel extra goed door het lidmaatschapsnummer en het bedrijf in te voeren op Internet, zodat je met een goed bedrijf te maken hebt.

Veel plezier

Heb je de juiste rondreis voor je gezin gevonden en het juiste reisbureau, dan kan de pret beginnen. Lekker genieten van de piramides van Gizeh of van Aswan. We willen jullie veel plezier wensen en een fantastische rondreis!!