Samsung Galaxy S8 abonnement

Samsung Galaxy S8 abonnement vergelijken en de beste Samsung Galaxy S8 deals vinden doe je op Betervergelijken.nl! Gebruik de handige vergelijker en zie bij welke aanbieder je het voordeligst een abonnement kunt afsluiten.

De Samsung Galaxy S8 is de grote broer van de Samsung Galaxy S7: de voorganger van deze gloednieuwe telefoon van het merk Samsung. De Samsung Galaxy S8 ziet er niet alleen strakker uit dan de Galaxy S7, maar presteert op diverse vlakken beter dan zijn voorganger. Meer over deze nieuwe telefoon van Samsung en het afsluiten van een Samsung Galaxy S8 abonnement, lees je op deze pagina.

De Samsung Galaxy S8: een korte kennismaking

De Samsung Galaxy S8 is de nieuwste Android smartphone van het merk Samsung. De telefoon is het nieuwe en verbeterde model van de Samsung Galaxy S7, die een tijdje geleden op de markt werd gebracht. De Galaxy S8 heeft onder andere een betere camera dan zijn voorganger, maar ook een strakker design. Het zogeheten ‘infinity display’ van de telefoon neemt vrijwel de hele voorkant van het toestel in en dit maakt de Galaxy S8 uniek.

De specificaties van de Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 heeft een groot scherm van 5,8 inch groot. Dit scherm is voorzien van super-amoled technologie, voor de beste beeldkwaliteit. De telefoon heeft een ‘infinity display’ en dit betekent dat het scherm van het toestel bijna de gehele voorzijde van de telefoon beslaat. Het scherm heeft een resolutie van 2960 bij 1140 pixels, een krachtige Exynos 8895-chip en een dual pixel camera aan de achterzijde (12 megapixel). De selfiecamera aan de voorzijde heeft standaard iets minder pixels (8 megapixel), maar is wel scherper dan de selfiecamera van de Samsung Galaxy S7.

Op de Galaxy S8 staat Android 7.0, het nieuwste besturingssysteem van Samsung. De telefoon heeft niet alleen 3G en 4G verbinding, maar ook de zogeheten 4G+ verbinding. De batterij van het toestel betreft een lithium-ion batterij met een capaciteit van 3000 mAh.

De Galaxy S8 is 148,9 millimeter lang, 68,1 millimeter breed en 8 millimeter dik. De telefoon weegt slechts 152 gram. Je kunt er ook voor kiezen de Samsung Galaxy S8 Plus te bestellen. Deze telefoon heeft dezelfde specificaties als de standaard S8, maar heeft een nog groter scherm. Zo is de Samsung Galaxy S8 Plus 159,5 millimeter lang, 73,4 millimeter breed en 8,1 millimeter dik. Deze grotere variant van de Galaxy S8 weegt slechts 173 gram.

samsung galaxy s8 abonnement vergelijken

Samsung Galaxy S8 abonnement vergelijken

Je kunt de Samsung Galaxy S8 aanschaffen door een Samsung Galaxy S8 abonnement af te sluiten. In dit geval betaal je niet alleen de abonnementskosten, maar betaal je ook maandelijks vaste kosten voor jouw gloednieuwe Samsung Galaxy S8.

Er zijn diverse providers die de Galaxy S8 verkopen met een bijbehorend Samsung Galaxy S8 abonnement. Omdat iedere provider weer andere abonnementen heeft en andere tarieven vraagt voor deze abonnementen, kan het vinden van een geschikt Samsung Galaxy S8 abonnement vrij lastig zijn. Gelukkig kan Betervergelijken.nl je helpen het beste abonnement te vinden.

Op Betervergelijken.nl kun je de verschillende Samsung Galaxy S8 abonnementen namelijk met elkaar vergelijken. Hierbij kijk je niet alleen naar de kosten van de diverse abonnementen, maar ook naar de inhoud van de verschillende abonnementen. Zo kijk je per abonnement hoeveel belminuten en sms’jes je krijgt, maar ook hoeveel MB’s aan internet je kunt gebruiken. Abonnementen die niet bij jou passen of die te duur zijn, streep je weg. Abonnementen die wel het juiste aantal belminuten, sms’jes en MB’s bieden, vergelijk je met elkaar door naar de kosten te kijken. Op deze manier vind je niet alleen het beste Samsung Galaxy S8 abonnement, maar ook het meest voordelige abonnement.

Het juiste Samsung Galaxy S8 abonnement voor jouw situatie

Wil jij een Samsung Galaxy S8 aanschaffen met telefoonabonnement? Gebruik dan onze online vergelijker om eenvoudig en snel het beste en meest voordelige mobiele abonnement te vinden. Heb je eenmaal een geschikt abonnement gevonden op onze website, dan kun je dit abonnement direct afsluiten. Ben je meer een liefhebber van Apple? Kijk dan eens op de iPhone X abonnement vergelijken pagina voor de beste deals.

Samsung Galaxy S9 pre-order

Op 25 februari tijdens MWG 2018 in Barcelona is de Samsung Galaxy S9 gelanceerd. Dit nieuwe vlaggenschip van Samsung is inmiddels al als pre-order te bestellen. Zodra de telefoon in Nederland te krijgen is kun je ook Samsung Galaxy S9 abonnement vergelijken op de speciale pagina hier op Betervergelijken.nl. Houdt het in de gaten als je wilt besparen.

Update: Inmiddels is de nieuwste versie uit en kun je op zoek naar het voordeligste Samsung Galaxy S10 abonnement. Ga snel vergelijken!