Samsung Galaxy S9 abonnement

Samsung Galaxy S9 abonnement vergelijken en de beste Samsung Galaxy S9 deals vinden? Gebruik onderstaande vergelijker en zie waar jij het goedkoopste abonnement kunt afsluiten.

Iedere keer wanneer er een nieuwe smartphone van één van de grote merken uit gaat komen, wachten de liefhebbers in spanning af. Dat geldt nu zonder twijfel ook voor de Samsung Galaxy S9. Dit nieuwe vlaggenschip van Samsung zal begin maart 2018 in de winkels liggen en de verwachting is dat het storm zal lopen bij de liefhebbers. Er is inmiddels al van alles over deze smartphone te vertellen en volgens de laatste berichten is de smartphone vanaf 25 februari te pre-orderen. Dat is uiteraard wel in combinatie met een Samsung Galaxy S9 abonnement. Er zijn heel veel verschillende abonnementen verkrijgbaar. Je kunt bijvoorbeeld voor een Samsung Galaxy S9 abonnement kiezen waarbij je ook het toestel afbetaalt in je maandprijs. Daardoor worden de maandelijkse kosten een stuk hoger. Daarnaast is het mogelijk om het toestel direct te betalen. Dat kan gedeeltelijk óf helemaal. In dat geval wordt je Galaxy S9 abonnement weer voordeliger. Hieronder kom je alles te weten over het toestel en de abonnementen die beschikbaar zijn!

Design

De nieuwe Samsung smartphone zal naar ieders verwachting alle voorgaande modellen overtreffen. Dat betekent overigens niet dat er direct ook veel revolutionaire veranderingen zijn te benoemen aan het nieuwe vlaggenschip van één van de grootste smartphonefabrikanten ter wereld. Zeker qua design zijn er geen grote vernieuwingen op te sommen van de telefoon. Het scherm is zelfs vrijwel identiek aan het scherm van de S8. Het is namelijk een 5.8 inch-scherm en de resolutie is 2960 bij 1440 pixels. Daarbij wordt er opnieuw gebruik gemaakt van de zogenoemde infinity-display. De volledige voorkant van de S9 wordt daarmee gevuld met het scherm dat een beeldverhouding heeft van 18.5 bij 9 en beschikt over een super-amoled-paneel. Er worden overigens wel enkele kleine veranderingen doorgevoerd in het design. Zo zit de vingerafdrukscanner inmiddels op een andere plaats. Waar deze bij de S8 nog naast de camera was geplaatst, is dat bij het nieuwe model eronder. Ook zijnde randen rondom het scherm nog dunner geworden dan bij eerdere modellen.

Binnenkant

In de binnenkant is er natuurlijk wel het nodige veranderd ten opzichte van de Samsung Galaxy S8. Dat is overigens ook vrij logisch aangezien het anders vrij weinig nut heeft om een nieuwe smartphone uit te brengen. De Galaxy S9 draait op de geweldig presterende Exynos 9810-chip en beschikt over 4GB RAM geheugen. Daarnaast is er nog 64 GB aan opslagruimte beschikbaar. Dat is eventueel nog uitbreidbaar. De accucapaciteit blijft overigens wel hetzelfde vergeleken met de vorige smartphone met de 3000 mAh-accu. De nieuwe Samsung is bovendien voorzien van de mogelijkheid om de telefoon te ontgrendelen door middel van gezichtsherkenning.

Nieuwe camera

Ook aan de camera is flink wat verbeterd. Het trouwens voor het eerste dat de camera’s van de S8 en het plusmodel niet hetzelfde zijn. De S8 plus zal namelijk beschikken over een een dubbele camera. Daarmee kun je waanzinnig goede foto’s maken die te vergelijken zijn met de kwaliteit van een spiegelreflexcamera. Je maakt vooral mooie scherptediepte foto’s, waarbij de voorgrond vlijmscherp is en de achterkant mooi wazig. Dat wordt ook wel het bokeh-effect genoemd, waar vooral spiegelreflexcamera’s bekend om staan. Dankzij deze nieuwe optie zijn liefhebbers van het maken van foto’s uiteraard zeer geïnteresseerd in een Samsung Galaxy S9 abonnement.

samsung galaxy s9 abonnement vergelijken

Samsung Galaxy S9 abonnement vergelijken

Je kunt natuurlijk bij tal van verschillende aanbieders een Samsung Galaxy S9 abonnement aanschaffen. Iedere aanbieder komt daarbij weer met andere prijzen en abonnementen. Het enige dat overal hetzelfde is, is het toestel zelf. De diverse aanbieders komen daarbij met een aantrekkelijke aanbieding zoals een voor een bepaalde vaste prijs een aantal belminuten en een aantal GB aan internet. Doordat dit overal verschillend is, is het soms lastig om dit zelf te vergelijken. Daarom kun je via een vergelijker heel eenvoudig de diverse abonnementen vergelijken. Op die manier zie je direct welk abonnement het goedkoopste is en welk de beste. Daardoor kun je de perfecte prijs-kwaliteit verhouding uitkiezen en voor dat abonnement gaan.

Het fijne is bovendien dat je bij het Samsung Galaxy S9 abonnement vergelijken ook je eigen wensen aan kunt geven. Je kunt dus in principe filters toepassen zoals het aantal GB internet dat je wilt en hoeveel belminuten je bij je abonnement wil hebben. Op basis daarvan kiest de tool voor jou de beste optie uit en kun je er dus vanuit gaan dat je daar het beste voor kunt kiezen. In de meeste gevallen worden zelfs tijdelijke aanbiedingen meegenomen in deze vergelijking! Denk dus vooraf goed na over wat je precies nodig hebt voor abonnement. Sommige mensen maken bijvoorbeeld veelvuldig gebruik van internet terwijl anderen de smartphone vooral gebruiken om te bellen en te sms’en. Dat kan voor behoorlijke verschillen in het abonnementsgeld zorgen. Je wilt immers niet betalen voor iets waar je geen gebruik van maakt. Zorg er daarom altijd voor dat je jouw Samsung Galaxy S9 abonnement vergelijkt voordat je een definitieve keuze maakt.

Update: Nu kun je ook Samsung Galaxy S10 abonnement vergelijken.

Apple fans opgelet! Op Betervergelijken.nl kun je ook iPhone X abonnement vergelijken voor de scherpste deals.