Silent disco set kopen en prijzen vergelijken

Een geweldig feest organiseren voor een kleinere of juist veel grotere groep is een uitdaging. Zeker wanneer er rekening gehouden moet worden met omwonenden. Kies je voor een disco en wil je tot in de late uurtjes door kunnen gaan, dan is een stille disco kopen de beste optie. Wist je dat de silent disco tegenwoordig zelfs op bedrijfsfeestjes en bruiloften ingezet wordt? Dat heeft te maken met de vele voordelen van de stille disco én met de scherpe prijs wanneer je het aanbod vergelijkt.

Waarom kies je voor een stille disco set?

Een silent disco set kopen is een bijzonder goede keuze wanneer je een topfeest wilt geven zonder dat je hiermee de buren lastig moet vallen. Alle gasten krijgen een eigen koptelefoon. Op die manier kan iedereen van de muziek genieten en heerlijk dansen, zonder dat dit zorgt voor geluidsoverlast. Sterker nog, er worden helemaal geen speakers gebruikt bij een stille disco. De zender verstuurt een signaal dat opgepikt wordt door de draadloze ontvangers in de koptelefoons. Dat betekent dat alle gasten compleet uit hun dak kunnen gaan, terwijl er geen enkele muziektoon in de zaal of kamer zelf te horen is.

Optimaal feestplezier, geen enkel geluidsoverlast én alle gasten kunnen de heerlijk van de muziek genieten zonder zich te storen aan andere feestgangers die moeten laten merken dat zij de tekst ook kennen. Dat is waarom de stille disco zo populair geworden is.

Stille disco kopen en het belang van prijzen vergelijken

Wil je een stille disco kopen, dan is het verstandig om eerst de tijd te nemen om de mogelijkheden te vergelijken. Hierbij gaat het niet alleen om het vergelijken van de verschillende prijzen, maar ook het aanbod zelf. In nagenoeg alle gevallen heb je namelijk meerdere koptelefoons nodig (eentje voor elke gast die meedoet met de stille disco).

Ben je van plan om in de toekomst vaker stille disco’s te organiseren, dan is een compleet pakket de beste optie. Er zijn pakketten met tot wel 100 koptelefoons waarmee je direct klaar bent. Wil je een stille disco organiseren voor een kleinere groep, dan zijn er ook kleinere pakketten beschikbaar. Kijk bij het vergelijken ook naar de vraag of er een lader en zender in het pakket zit of dat je deze los bij moet bestellen. Zo weet je namelijk zeker dat je alle benodigde onderdelen gewoon in één keer in huis kunt halen om daarmee direct je stille disco te organiseren.