Spaanse les Amsterdam

Spaans is een echte wereldtaal die zelfs door meer mensen als hun moedertaal wordt gesproken dan Engels. Het is daardoor ook de tweede grootste taal ter wereld, achter Mandarijn Chinees. Als je dan bijvoorbeeld een keer naar Zuid-Amerika wil zijn en niet veel verder komt dan Sí en No, dan kan het soms lastig zijn jezelf kenbaar te maken.

Vooral aangezien internationale contacten steeds belangrijker worden. Gelukkig is Spaans geen moeilijke taal om te leren en kun je daarom in Amsterdam al goed terecht voor Spaanse lessen. Met deze lessen leer je op een eenvoudige en goede manier hoe je jezelf wegwijs kunt maken op plekken waar de Engelse taal wat minder gangbaar is.

Leren op je eigen niveau

Voor de één is het leren van een nieuwe taal een eitje en breidt zo zijn vocabulaire uit tot ver over de landsgrenzen. Andere mensen zijn hier wat minder goed in en hebben dus iets meer hulp nodig met het aanleren van een vreemde taal. Daarom wordt de Spaanse les Amsterdam gegeven op een niveau dat voor iedereen te volgen is. Je leert hier heel eenvoudig de basisregels van de taal, hoe je woorden moet vervoegen en wat belangrijke standaard zinnetjes zijn als je bijvoorbeeld een brood wilt kopen.

Dit wordt op een rustig tempo en met veel aandacht gedaan, net alsof je weer terug in de schoolbanken bent. Alleen nu zit je in de klas met alleen maar mensen die ook echt interesse erin hebben om een nieuwe taal te leren, dus het leren zal een stuk eenvoudiger gaan.

Inschrijven Spaanse les

Je kunt je altijd inschrijven om de Spaanse lessen te volgen. Je bent van harte welkom op de locatie in Amsterdam, die goed te bereiken is voor iedereen. Geregeld worden de lessen opnieuw opgestart, waardoor je altijd in kunt stromen. Je kunt deelnemen als iemand die helemaal vanaf punt cero moet beginnen, of wanneer je al enig ervaren bent maar je kennis wilt bijspijkeren of een opfrisbeurt wilt geven.

Voor iedereen die er interesse in heeft om de Spaanse taal te leren, om wat voor reden dan ook, ben je hier aan het juiste adres.