Vergelijk de tuintrends van 2020

Schaduw naar eigen inzicht met een schaduwdoek van ZONZ

ZONZ Sunsails is al meer dan tien jaar expert op het gebied van schaduwdoeken. Via de website kun je een schaduwdoek samenstellen volgens eigen wens. Een schaduwdoek is een doek die je gemakkelijk zelf kunt bevestigen in de tuin of op het terras en die beschermt tegen de schadelijke Uv-straling. Het doek is eenvoudig op te bergen en kan na bevestigen het gehele zomerseizoen buiten blijven hangen. Het is het ideale alternatief voor de parasol. Geen grote voet meer in de weg, maar een trendy schaduwdoek in de tuin. 

Makkelijk schakelen tussen zon en schaduw

Naast een schaduwdoek kun je ook kiezen voor een harmonicadoek. Dit doek is bevestigd met een katrolsysteem, waardoor je makkelijk kunt schakelen tussen zon en schaduw. Ideaal als het net een beetje te heet wordt in de tuin. ZONZ geeft je graag advies bij het samenstellen van jouw ideale harmonicadoek, zodat deze altijd past bij de situatie in jouw tuin, terras of balkon.

Rust en reinheid

Houten vlonders, borders in ovaalvormige uitsparingen en vijvers zorgen voor rust en eenheid in de tuin. Geen heftige kleuren of extreme vormen, maar gebruik van wittinten en transparante kleuren. Alles tezamen zorgt voor een rustgevend effect.

Een mix van werelden

In deze tuin vind je verschillende materialen, werelden, culturen en een bonte mix van verschillende planten, zowel inheems als exotisch. De natuurlijke groentinten staan mooi in contrast met felle accentkleuren, wat voor een exotische uitstraling zorgt. De meubels en accessoires zijn een mix van lokaal en globaal en zorgen voor een vrolijke, ongedwongen en folkloristische sfeer. Diversiteit staat centraal in deze tuin.

Van de straat

Imperfectie en vrijheid vormen in deze tuin het uitgangspunt. Er wordt gebruik gemaakt van industriƫle meubels en potten die gemaakt zijn van gerecyclede materialen en de schuttingen zijn beschilderd met graffiti. Waan je even in de straten van New York, Street Art in Brooklyn om precies te zijn, en bedenk je hoe je dit idee kunt vertalen naar jouw tuin.