Vijf voordelen van de iPhone 7 64gb

iphone 7

Toegegeven, de iPhone 7 64gb is niet het nieuwste model van Apple. Het is wel een van de meest complete modellen. En omdat deze iPhone maar twee jaar oud is, draait hij gewoon lekker mee nog met alle nieuwe updates. De beste keuze voor mensen die niet heel veel geld aan hun smartphone willen uitgeven, maar toch kwaliteit zoeken.

Waterdichtheid
De iPhone 7 is de allereerste waterdichte Apple smartphone. Dat klopt, het maalt niet om morsen, en overleeft zelfs een klein ongelukkig duikje. De waterdichte afdichting beschermt het gevoelige binnenwerk. Handig voor in een een regenachtig land als Nederland. Met de iPhone 7 kan je gewoon bellen als het een beetje spettert. Stof is ook geen probleem. De afwerking heeft een IP67-classificatie, wat de waterdichtheid garandeert.

Opslagruimte
De tijd van de iPhone met maar 16gb is gelukkig wel voorbij. Zeker met deze iPhone met 64gb opslag ruimte. Dus gedag tegen het verwijderen van apps en foto´s om ruimte te maken voor nieuwe. En gedag tegen een vertraagde telefoon omdat de opslag vol was. Alhoewel de iPhone 7 geleverd wordt met minimaal 32gb, wordt de 64gb versie aangeraden voor een hedendaags kwalitatief gebruik.

Heldere kleuren
Apple heeft wat schermtechnologie geleend van de iPad Pro 9.7, waardoor de iPhone 7 een natuurlijker uitziend scherm heeft. Het heeft een breed kleurengamma dat zorgdraagt voor een betere kleurverzadiging. Daarmee heeft de gebruiker levendige en heldere kleuren in de foto’s en video´s. In combinatie met de 12 MP camera, springen de foto’s praktisch van het scherm.

Apple zegt dat het elke telefoon kalibreert bij het verlaten van de fabriek, en dat de iOS zal de de kleurnauwkeurigheid van het scherm beheert. Hiermee garandeert Apple dat de kwaliteit van de LCD beeldschermen van de iPhone 7 zich verhouden tot de OLED beeldschermen van concurrent Samsung.

Haptische touch-ID
Dit is de beste feature voor de gamers onder ons. Want deze technologie onderscheidt kan krachten onderscheiden. Dat betekent dat het kan detecteren hoe hard je erop drukt en daar zijn reactie op aanpast in de vorm van trillingen – voor dingen zoals meldingen en apps.

Draadloze oordopjes
De iPhone 7 heeft geen hoofdtelefoonaansluiting van 3,5 mm. Je sluit je oordopjes aan via de kwalitatief betere lighting connector, of je gebruikt bluetooth enabled oordopjes of koptelefoon. Dit was voor sommige wel even wennen toen de smartphone uitkwam in 2016. Maar nu is het bijna de standaard geworden. Naast de betere kwaliteit, is het ook een stuk veiliger, zeker in het verkeer.

iPhone 7 64gb biedt een goede prijs-kwaliteit verhouding
Als je de vijf voordelen van de iPhone 7 64gb op een rijtje zet, zoals hierboven, dan straalt zie je snel dat het kwalitatief hoogwaardig product is. Daarnaast weet je bij Apple dat de telefoons jaren blijven presteren. De nieuwprijs van een iPhone 7 is, dankzij de introductie van vier nieuwere modellen in de afgelopen twee jaar, flink gedaald. Het is de ideale optie voor de gemiddelde Apple gebruiker, die liever niet de hoofdprijs betaalt.

Zelf een iPhone 7 met abonnement vergelijken?