Vliegtuigen volgen doe je met vliegtuigradar24!

Vliegtuig volgen

De technologie heeft de laatste jaren een enorme vlucht gemaakt en heeft er voor gezorgd dat we onder andere in staat zijn om van de ene kant van de aarde naar de andere kant te vliegen. Soms met één of meerdere tussenstops, de andere keer rechtstreeks. Meestal met dezelfde vliegmaatschappij, maar soms stappen we op een luchthaven in een ver land over op een toestel van een andere maatschappij. Binnen 24 uur kun je aan de andere kant van de wereld lekker op een strand liggen en al je zorgen in Nederland achter je laten. Ideaal! Helaas is dit niet altijd mogelijk, vanwege werk, financiën of een tekort aan tijd. Maar we kunnen wel lekker wegdromen bij het volgen van vluchten. Dat is namelijk tegenwoordig technisch gezien ook mogelijk! Vliegtuigen volgen doe je simpel bij Vliegtuigradar24!

 Waarom zou je vliegtuigen volgen?

 Vliegtuigen volgen klinkt misschien een beetje gek. Maar weinig mensen zullen de radar gebruiken om daadwerkelijk lekker weg te dromen naar een vakantie in een ver land. Dan kun je beter een paar mooie landschappen Googlen! Echter kan het volgen van vliegtuigen in sommige gevallen wel nut hebben. Bijvoorbeeld wanneer je iemand op moet halen op het vliegveld. Even snel checken hoe laat iemand land is met de radar zo gepiept. Vul het vluchtnummer in en zie gelijk of een vliegtuig te laat is vertrokken of onderweg vertraging heeft opgelopen. Ook wanneer mensen geen rechtstreekse vlucht hebben kun je gemakkelijk in de gaten houden. Het enige nadeel is dat je hiervoor wel meerdere vluchtnummers nodig hebt. Deze vul je echter net zo makkelijk in. Nu maar hopen dat de bagage ook goed is meegekomen!

 Kan ik ieder vliegtuig volgen?

 Ja, in principe wel. De radar van vliegtuigradar24 geeft live beeld weer van waar vliegtuigen zich op dat moment bevinden en is 24 uur per dag beschikbaar. Zolang een vlucht maar een vluchtnummer heeft, is deze terug te vinden op de radar. Het maakt niet uit van welke maatschappij dit toestel is, vanuit welk land een vlucht vertrekt of naar welke luchthaven het vliegtuig onderweg is. Heb je een vluchtnummer? Probeer het dan snel uit! Of klik anders gewoon eens een vliegtuig aan om de mogelijkheden van de vliegtuigradar zelf te ontdekken!