Voorbereid de zomer in met een schaduwdoek van ZONZ

schaduwdoek

De terrassen zijn weer open, het aantal zonuren neemt toe en we willen massaal naar buiten. Om maximaal voorbereid te zijn op het goede weer, delen we graag nog een laatste tip. Maak je tuin of terras compleet met een schaduwdoek van ZONZ. Vergeet de sta-in-de-weg parasol en kies voor een stijlvol doek, die je samen kunt stellen volgens jouw eigen wensen.

Standaard en maatwerk schaduwdoek kopen

Iedere tuin is uniek, dus het is van groot belang dat je de ruimte hebt om een schaduwdoek samen te stellen naar eigen wens. Bij ZONZ bieden we een ruim assortiment aan kleuren, vormen en materialen, waardoor je altijd een schaduwdoek vindt dat past bij jouw tuin of terras. Je kunt kiezen voor een standaard schaduwdoek, maar ook voor een maatwerk schaduwdoek. Maatwerk schaduwdoeken worden bijvoorbeeld veel gebruikt bij horecagelegenheden. Wist je dat het zelfs mogelijk is om jouw doek te laten bedrukken? Bijvoorbeeld met het logo van een restaurant of bedrijf.

Gratis doeksamples

Bij ZONZ begrijpen we heel goed dat je van tevoren een indruk wilt hebben van hoe het doek eruit gaat zien in jouw tuin. Om te zorgen dat je voor de juiste kleur kiest, kun je van tevoren gratis doeksamples bestellen. Deze worden opgestuurd, zodat je kunt kijken welke kleur het beste past in jouw tuin. De specialisten bij ZONZ denken graag met je mee over het ideale schaduwdoek dat volledig voldoet aan jouw wensen.

Ruim assortiment zonwering

Naast schaduwdoeken verkoopt ZONZ ook wind- en harmonicadoeken. Een winddoek is ideaal wanneer je open plekken hebt in de tuin waar de wind goed voelbaar is. Het doek houdt de wind tegen, waardoor je ’s avonds net wat langer buiten kunt blijven zitten. Een harmonicadoek is geschikt als je wilt wisselen tussen zon en schaduw. Word het te warm? Dan schuift het doek makkelijk dicht via een katrolsysteem, waardoor je weer in de schaduw zit. Koelt het af? Schuif het doek weer open en geniet van de laatste zonnestralen.

ZONZ is al meer dan tien jaar specialist op het gebied van zonwering en heeft al veel tevreden klanten geholpen met een prachtig schaduw-, wind- of harmonicadoek. Wil jij ook meegaan met de nieuwste trends op het gebied van zonwering? Neem dan een kijkje op de website.