Voordelen van een zelf ontworpen telefoonhoesje

telefoonhoesje maken

Iedereen gebruikt tegenwoordig wel een telefoonhoesje. Het maakt niet uit hoe uit je bent. Je voorkomt op deze manier dat je een dure telefoon verpest doordat je hem stuk laat gaan. Er zijn ook andere pro’s aan een telefoonhoesje. Zo geeft het design van een hoesje zelfs een wat goedkopere telefoon een chique uitstraling. Ook kan een hoesje maken dat je meer grip hebt op je vaak gladde telefoon. Zo laat je hem ook minder snel vallen! En weet dat als je hem laat vallen, je door je hoesje ook veel minder kans hebt op schade. En als je een hoesje kiest waarbij je het scherm kunt afsluiten, met een book case is dat bijvoorbeeld het geval, dan heb je ook minder kans op krasjes. Tenslotte, als je verschillende hoesjes afwisselt heb je steeds weer een nieuwe telefoon! Dat is een stuk goedkoper dan telkens een nieuwe mobiel aanschaffen. Als je echt origineel wil zijn, kun je je hoesje zelfs eenvoudig zelf ontwerpen!

Zelf je hoesje ontwerpen?

Wist je dat je telefoonhoesjes ook zelf kunt ontwerpen? Een telefoonhoesje maken is eigenlijk heel eenvoudig. Bekijk goed welk type telefoon je hebt en zoek hier een passend hoesje bij. Er zijn verschillende typen hoesjes mogelijk. Denk dan aan een portemonnee hoesje waarin je al je pasjes kwijt kunt. Of kies voor een toughcase, hardcase of softcase. En dan kan het ontwerpen beginnen. Je kunt kiezen uit foto’s van bijvoorbeeld vrienden of familie, huisdier, vakantiefoto’s of andere leuke herinneringen. Ook een plaatje van internet met bijvoorbeeld een quote die je aanspreekt, kun je makkelijk op je telefoonhoesje maken. Wist je dat een zelf ontworpen telefoonhoesje ook een heel origineel en geliefd cadeau is? Soms krijg je zelfs een persoonlijk kaartje en gratis cadeauverpakking bij jouw bestelde telefoonhoesje! Zo kun je het direct geven aan de gelukkige jarige bijvoorbeeld.

Meer over het ontwerpen van een telefoonhoesje

Veel leveranciers bieden een handige tool aan waarmee je je plaatje precies aan kunt passen aan het formaat van het hoesje. Zo kun je een afbeelding uploaden en passend maken. Je kunt niet alleen tekst toevoegen, maar ook smileys. En soms kun je zelfs meerdere plaatjes uploaden en hier een collage van maken. Veel sites leveren zelfgemaakte hoesjes al de volgende dag gratis af, dus lang wachten en hoge verzendkosten zijn er niet bij!