Waar let je op bij het vergelijken van alles in 1 pakketten?

Het aanbod van alles in 1 pakketten blijft stijgen. Er zijn de afgelopen jaren dan ook providers bijgekomen. Op zichzelf is dit positief, omdat prijzen hierdoor voordeliger kunnen worden en er meer keuze is voor consumenten.

Het betekent wel dat het lastiger wordt om een keuze te maken. Welk alles in 1 pakket past bij jou en zijn er verschillen tussen providers? In dit artikel wordt beschreven waar je op dient te letten wanneer je alles in 1 pakketten gaat vergelijken.

Aandachtspunten: Alles in 1 pakketten

Alles in 1 pakketten vergelijken is vrij eenvoudig, zolang je weet waar je op dient te letten! Zie daarvoor hieronder de belangrijkste aandachtspunten.

  • Internetsnelheid 
  • TV-aanbod
  • Prijs
  • Providers

Internetsnelheid

De meeste Nederlanders kiezen voor minimaal 50 Mbps internet snelheid, zodat er in de meeste gevallen normaal gebruik kan worden gemaakt van het internet. Voor grotere huishoudens is 100 Mbps echter al snel aangeraden. Denk goed na over de internetsnelheid, want het is een belangrijke factor voor de prijs en voor je tevredenheid over het internet thuis.

TV-aanbod

Sommigen willen graag bepaalde zenders in hun pakket, terwijl anderen juist zoveel mogelijk zenders willen. Sommigen maakt het tv-aanbod juist niet zoveel uit. Bepaal dit voor jezelf en vergelijk hierop.

Prijs

Veel consumenten willen op het gebied van alles in 1 graag een goedkoop pakket. Het is in veel gevallen dan ook mogelijk te besparen. Dit kan onder andere door voor een lagere internetsnelheid te kiezen, over te stappen naar een goedkopere provider, voor een lager aantal tv-zenders kiezen en op aansluitkosten te letten.

Providers

Alles in 1 providers hanteren niet dezelfde tarieven. Bepaalde providers zijn goedkoper, terwijl andere aanbieders misschien een betere klantenservice hebben. Het is dus ook gewoon mogelijk om op basis van providers te vergelijken.

Hoe kom ik tot een goed pakket?

Een goed alles in 1 pakket vinden doe je door te vergelijken op de punten die voor jou belangrijk zijn. Misschien maakt het voor jou niet echt uit bij welke provider je zit, zolang je maar goedkoop uitkomt. Of misschien is de prijs voor jou niet zo belangrijk, als je maar snel internet hebt. Het kan ook zijn dat televisie en/of vaste telefonie voor jou belangrijke punten zijn.

Door op punten te vergelijken die voor jou belangrijk zijn, kom je dus tot een goed alles in 1 pakket voor jou. Het is hierbij vooral van belang dat je tevreden bent met het pakket en dat je zorgeloos internetten, bellen & televisie kijken!