Wat is een aanmeldzuil en wat zijn de voordelen?

Wie professioneel wil zijn en sneller en met meer mogelijkheden wil aan- en afmelden, heeft een aanmeldzuil nodig. Er zijn dan ook steeds meer organisaties die hiervoor kiezen. Dit maakt de entree direct een heel stuk aantrekkelijker. De aanmeldzuil en de digitale bezoekersregistratie brengen vele voordelen met zich mee. Daarover leer je alles in dit artikel. Dit helpt jou om er zelf ook een beslissing over te nemen voor jouw organisatie.

Wat is een aanmeldzuil?

Een aanmeldzuil gebruik je om het bezoekers gemakkelijk te maken om zich aan te melden als ze jouw organisatie betreden. Dit is eigenlijk een kiosk, met daarin een tablet of display. Daarop werkt het digitaal bezoekersregistratiesysteem waarmee jij in jouw organisatie werkt. Bijvoorbeeld dat van Reflex-online.com. Dit systeem gebruik je om gasten zich bij binnenkomst simpel te laten aanmelden. Het is ook slim om via de aanmeldzuil direct te voldoen aan alle richtlijnen van ARBO en AVG/GDPR. Dit maakt dat de privacy ook goed geregeld is.

Wat zijn de voordelen van een aanmeldzuil?

De bezoekers registreren via een aanmeldzuil gaat gepaard met talloze voordelen. Het is bijvoorbeeld goed voor je professionele uitstraling als organisatie. Het is ook fijn om altijd volledig op de hoogte te zijn van welke bezoekers aanwezig zijn. Het is ook een manier om te zorgen dat iedereen akkoord is met de huis-, hygiëne- en veiligheidsregels die gelden in de onderneming. Het maakt ook de wachttijden nog eens korter en alles met betrekking tot registratie is op één plek te regelen.

De juiste partner zoeken

Om op een goede manier van een aanmeldzuil te profiteren, is het slim om met de juiste partij te gaan werken. Dat doe je om zeker te zijn van een totaaloplossing, dus zuil en registratiesysteem. Het is op die manier veel gemakkelijker om alles goed te regelen. Werk met een partij met kennis van zaken en veel ervaring. Zo wordt het alleen maar gemakkelijker.

De geschikte zuil kiezen

De aanmeldzuilen zijn er in allerlei vormen. Daarom is het ook van belang om goed te bepalen wat je nodig hebt. Dit kan van een hele simpele tablet tot en met een grote kiosk inclusief QR-scanner gaan. Werken met een specialist betekent dat je je goed kan laten adviseren over wat geschikt is. Je bent er dan in ieder geval zeker van dat je kan zorgen dat het aanmelden altijd op de juiste wijze gebeurt en gemakkelijk is.