Wat is profhilo en waarom is dit interessant voor jou

Wellicht heb je wel eens van profhilo gehoord. Maar wat is dit nu precies? Kort gezegd is dit een bio remodellerende behandeling voor de verbetering van je huid. Dit zorgt niet alleen voor een vulling van rimpels, maar activeert ook de huid. Gaaf Injectables is een huidkliniek in Den Haag die gespecialiseerd is in het uitvoeren van profhilo behandelingen. Lees snel meer over de voordelen van profhilo en waarom Gaaf Injectables een goede keuze is.

Profhilo geeft veerkracht aan de huid

Wanneer je voor een behandeling met profhilo kiest dan krijgt je huid meer veerkracht. Het is een hydraterende behandeling voor je huid. Je kunt natuurlijk ook voor botox kiezen, maar een profhilo behandeling stimuleert de aanmaak van van elastine en collageen. Dit dringt door tot in diepere huidlagen waardoor het resultaat nog beter is. Je kunt met twee sessies de huid al een goede opknapbeurt geven.

Wat wordt er precies bij profhilo gedaan?

Wanneer je kiest voor deze behandeling dan kies je voor een diepe hydratatie van je huid. Met deze behandeling wordt er hyaluronzuur in de huid geïnjecteerd. Dit wordt gedaan aan de hand van een zogenoemde  NAHYCO®-technologie. Dit hyaluronzuur is in de vorm van gel, en dit zorgt voor een langdurige stimulering van de huidcellen. Wanneer dit wordt geïnjecteerd worden receptoren in de huidcellen gestimuleerd om jouw huid te verbeteren en te herstellen.

De resultaten van de behandeling met dit spul

Door een behandeling met deze gel te ondergaan kun je natuurlijke, subtiele en mooie resultaten behalen. Bij een normale filler behandeling met bijvoorbeeld botox blijft dit op één plaats zitten.  Maar in tegenstelling tot deze standaardbehandeling spreidt profhilo zich uit in meerdere gebieden van de huid. Hierdoor kan het de aanmaak van elastine en collageen bevorderen. Daarnaast werkt het door tot in diepere huidlagen en herstelt verouderd weefsel. Daarom wordt het als een actief proces gezien. Een reguliere behandeling met fillers kan als meer passief worden gezien. Dit is een behandeling die het verouderingsproces omdraait door bio remodellering.

Op welke plekken kan dit worden gebruikt

Je kunt dit product in verschillende gebieden op je huid laten inspuiten. Het hyaluronzuur wordt geïnjecteerd met een dunne naald. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om dit in je gezicht of in je nek te laten doen. Maar dat zijn niet de enige plekken. Je kunt er ook voor kiezen om het in de decolleté of bovenarmen in te laten spuiten.

Waarom kiezen voor Gaaf Injectables?

Bij Gaaf Injectables kun je een profhilo behandeling veilig en met garantie laten uitvoeren. Klanten zijn erg tevreden met deze plek en geven het gemiddeld een 9,6. Daarnaast is de arts die werkzaam is bij Gaaf Injectables ook BIG geregistreerd, waardoor je zeker kunt zijn van kwaliteit en veiligheid. Daarnaast gebruiken ze op de plek alleen producten van A-merken en kiezen ze voor de nieuwste behandelingen. Een afspraak kun je gemakkelijk maken via de website of telefoon. Je zult eerst een uitgebreid en vrijblijvend intake consult ondergaan waar je al je vragen kunt stellen.