Welke Lean opleiding past het best bij uw bedrijf?

Lean opleiding

Online is er veel te vinden over verschillende opleidingen en trainingen die kunnen helpen om bedrijfsprocessen naar een hoger level te brengen. Lean opleiding is een internationaal instituut die professionele opleidingen en cursussen aanbiedt die op een efficiënte wijze ervoor kan zorgen dat er meer waarde wordt geleverd. Lean opleidingen biedt niet alleen cursussen voor particulieren, maar ook voor bedrijven en organisaties die behoefte hebben om een adviestraject te volgen. Dit kan helpen om betere resultaten te behalen binnen het bedrijf of organisatie. Lean opleidingen biedt verschillende soorten trainingen aan:

  1. Lean Six Sigma-training: Dit is een methode voor kwaliteit en efficiëntie tijd te verbeteren binnen een organisatie. Deze bestaat uit verschillende niveaus.
  2. Agile: Dit is een manier om software te ontwikkelen.
  3. Scrum: Is een flexibele manier om in een korte sprint een werkend idee of product op te leveren. 

De verschillende Lean opleidingen zijn online te volgen. Bij het behalen van de Lean opleiding wordt er een certificatie aangeleverd. 

Lean opleiding online volgen biedt mogelijkheden

Het volgen van een opleiding en training kan zwaar zijn. Met behulp van E-learning worden er mogelijkheden aangeboden om van uit huis de cursussen te volgen. Door online aan de slag te gaan, is er meer ruimte om zelfstandig de cursussen in te plannen. Er is ruimte om in eigen tijd de trainingen te doen. De cursussen bieden de mogelijkheden om opdrachten zelf in te plannen waardoor het makkelijker te plannen is naast werk of andere activiteiten. Wat ook een voordeel is aan E-learning, is dat de onlinecursussen in het algemeen een stuk goedkoper is in vergelijking met een reguliere cursus die worden aangeboden. Dit kan de overweging zijn om een onlineopleiding te volgen.

Het onderscheidende aan Lean opleiding, is waarde die geleverd wordt

Lean opleiding wil zich onderscheiden van de concurrentie. Hierdoor wil Lean met behulp van een aantal kernwaardes zich onderscheiden. Lean vindt het belangrijk om theorie en praktijk met elkaar te verbinden. Het is belangrijk ervaring op te doen in de praktijk, zodat de beste resultaten behaald kunnen worden. In samenwerking met professionals van uit de praktijk, is het mogelijk om kwalitatief goed onderwijs en ondersteuning aan te bieden. Bij Lean opleiding staat samenwerken centraal. Door van elkaar te leren kunnen we het beste uit onszelf halen en elkaar beter begrijpen. Lean biedt jaarlijks een excursie aan zodat er verbinding ontstaat tussen alle Lean-bedrijven. Wanneer een opleiding of training is behaald, zorgt Lean ervoor dat er een erkend certificaat erbij wordt geleverd. Het is belangrijk dat na het behalen van het certificaten dat er mogelijkheid is om aan de slag te gaan voor een opdrachtgever. Met behulp van de professionals is de mogelijkheid om deel te nemen in een organisaties om bijdrage te leveren aan de processen binnen een bedrijf. Lean heeft verschillende samenwerking partners die kunnen helpen om de juiste organisatie of bedrijf te vinden die bij u past. Online op de website is meer te vinden welke Lean-certificaten er behaald kunnen worden.