Welke mooie stranden heb je in Curaçao?

curacao

Iedereen kan waarschijnlijk wel een lekkere vakantie gebruiken naar een tropisch land. Curaçao staat er om bekend dat het er bijna altijd lekker weer is en er talloze leuke plekken zijn die je kunt bezoeken. Zo kun je onder andere naar een hoop mooie uitkijkpunten en mooie dorpjes gaan, maar de stranden wil je zeker niet missen. Het eiland heeft een grote variatie aan stranden waar jij optimaal kunt genieten van het warme zonnige weer. Hier zijn wat leuke tips voor als jij op vakantie gaat naar Curaçao.

Het Daaibooi beach in Curacao

Een Vakantie Curaçao boeken zul je waarschijnlijk doen met maar één gedachte in je achterhoofd. Genieten van het lekkere weer op een wit strand en het mooie blauwe water. Er zijn dan ook een hoop leuke Stranden Curacao waar je deze gedachte waar kunt maken. Het Daaibooi beach in Curacao is een klein en redelijk onontdekt strand waar je je ogen zult uitkijken. Het is er doordat het nog wat minder bekend is vrij rustig, waardoor je lekker kunt genieten van je rust. Als je met kinderen op vakantie bent is het ideaal om hier naartoe te gaan. Je kunt op Daaibooi beach namelijk een heel stuk in het water lopen, doordat het niet snel dieper wordt. 

Ook is het een mooie plek om lekker te gaan snorkelen. Er valt in de omgeving van curacao namelijk een hoop te zien van zowel de natuur als water dieren. Het gedierte dat je hier zult zien is natuurlijk niet te vergelijken met wat je in de Noordzee bij Nederland zult tegenkomen. Er zijn op Daaibooi beach een aantal parasols te vinden en ook wat kleine bars. Zo kun je er een lekker dagje op uit van maken met het gezin of je vrienden. Daaibooi beach ligt in Bandabou, een plaatsje dat rond de 30 minuten van Willemstad ligt. Ook kun je in deze omgeving veel kliffen vinden en de kans op karetschildpadden is erg groot. 

Het bezoeken van Karakter beach

Naast het Daaibooi beach in Curacao is het bezoeken van Karakter beach ook erg aan te raden. Dit strand is namelijk niet echt te vergelijken met de meeste stranden op dit eiland. Er is namelijk een restaurant te vinden dat op een platte rots staat waar je heerlijk kunt eten. Dit is één van de meest populaire restaurants van het eiland, waarvoor je het water in moet om bij het restaurant te komen. Daarnaast kun je bij dit strand lekker op een bedje liggen en genieten van het weer. Ook is er een kleine speeltuin voor de kids om zich te vermaken. De kans dat dit echter nodig is bij een strand als deze is erg nihil. Dit strand is te vinden in het midden van het eiland. Dit betekent wel dat je een afgesloten resort op zult moeten om bij het restaurant te komen. Iedereen mag er gelukkig binnen, zolang je een ID op zak hebt. Het is namelijk niet de bedoeling dat er mensen blijven slapen.