Welke salontafel past bij jouw inrichting?

Een salontafel is een van de meest prominente meubelstukken in ons huis. Vaak plaats je deze bij de televisie of elders in de woonkamer. Ook kan het gebruikt worden als opbergruimte voor speelgoed of tijdschriften. Daarnaast doet de tafel ook dienst als plaats om eten en drinken op te zetten.

De perfecte salontafel vinden

Het belangrijkste item in je woonkamer is de salontafel samen met de bank. De By Boo salontafel is een tafel die verkrijgbaar is in allerlei stijlen. Je kunt ervoor kiezen om een salontafel te nemen die je kunt uitklappen. Zo kun je als je bezoek krijgt de tafel weer wat groter maken terwijl je hem anders compact en klein houd. Daarnaast heb je deze tafels ook in verschillende vormen zoals rechthoekig, rond of freestyle. Dit zorgt ervoor dat het in praktische elke woonkamer past. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de salontafels die je over elkaar heen plaatst. Dit zorgt voor nog meer dynamiek in huis. Het is net wat jij het mooist vindt staan in jouw woonkamer.

De woonkamer verder inrichten

Naast de tafel zijn de banken en stoelen ook belangrijk. De meeste mensen kiezen daarom ook voor een mooie hoek of U bank. Deze is lekker ruim en zo kan iedereen altijd op de bank komen ploffen bij jou. Daarnaast heb je natuurlijk ook een lekkere relax fauteuil nodig. Hierin kan je op je gemak een boek of de krant lezen, maar ook kun je hier juist lekker in zitten voor de televisie. Ook is het belangrijk dat de kinderen gezellig bij de rest kunnen zitten. Het is in dat geval dan ook verstandig om een paar kleine stoelen of een poef te nemen zodat zij altijd aan kunnen schuiven. Zo zie je ze ook nog zitten tijdens het televisie kijken.

Extra tips voor nog meer sfeer

Decoratie items zijn bijna net zo belangrijk als de meubels. Veel mensen kiezen daarom ook voor het by boo vloerkleed om lekker onder de open haard of tafel te leggen. Dit zorgt voor wat extra sfeer in huis. Echter is het ook een fijne plek voor katten en honden om lekker warm op te liggen. Daarnaast pakken veel mensen ook meteen de muur aan en verven ze de wand vaak in een andere kleur. Zo komen meubels en accessoires beter tot hun recht. Ook zou je ervoor kunnen kiezen om wat bijzettafels te gebruiken voor een plantje of theelichten. Dit zorgt ook in de avonden weer voor een warm gevoel in huis en dan is het pas echt fijn om thuis te komen na werk!

Pak ook meteen de andere ruimtes aan

Nu je de basis kent heb je ook de skills om de rest van de ruimtes aan te passen. Zo kun je ervoor kiezen om een enkele kamers leeg te halen en deze volledig opnieuw in te richten. Zorg er wel voor dat je hier voldoende de tijd voor hebt. Het laatste wat je wilt, is dat het werk niet afkomt en het een zooitje wordt in huis.