Welke soort hosting past bij mij?

Afhankelijk van de wensen die jij online hebt, kun je een hosting pakket samenstellen. Ook zou je kunnen kiezen voor een reeds samengesteld hostingpakket wat al bekend staat om de goede prestaties. Je zult hiervoor moeten onderzoeken bezoekers je verwacht en hoe je dit gaat realiseren. Gelukkig zijn alle contracten wel flexibel aanpasbaar zowel naar boven als beneden. Een foute keuze zul je dus niet snel maken.

Kies voor een krachtige Akeneo hosting

Een van de meest populaire hosting aanbieders van dit moment is Akeneo hosting. Met dit hostingpakket heb je een krachtige tool in handen. Je hebt als het ware je eigen server inclusief de datacenter. Hierop is alvast de laatste Akeneo software geïnstalleerd zodat je direct van start kunt gaan. Het helpt je om de productinformatie allemaal goed in te delen en ook beschikbaar te stellen aan klanten en medewerkers. Ook heb je recht op 24/7 support bij de belangrijkste vragen omtrent je eigen server. Daarnaast is het ook mogelijk om je bestaande server naar daar naartoe te verhuizen.

Waarom is dit zo belangrijk

Een server gebruik je niet alleen voor het verkopen van producten. Vaak richt je hier ook een omgeving voor de medewerkers mee in. Je wil dat hun snel in kunnen loggen zodat ze ook aan het werk kunnen. Daarnaast wil je meestal ook dat ze vanuit huis toegang kunnen hebben tot de materialen. Bij bijvoorbeeld een corona besmetting zijn mensen vaak wel in staat om te werken, maar dit mag dan niet plaatsvinden op het bedrijf. Zo kun je dus voorkomen dat het werk wordt opgestapeld. Let er daarom op dat je bij het kiezen van een beveiliging rekening houdt met dat je meerdere ip-adressen eraan toe kunt voegen. Zo kan iedereen die werkzaam is voor jouw site, ook vanuit huis eraan werken.