Wij vergelijken de meest populaire gereedschappen!

gereedschap

Een klus in jouw werkplaats komt altijd tot een goed einde zolang je maar alle gereedschappen om je heen hebt die voor het werk vereist zijn.

Ja, kom je daar aanzetten met je gereedschapstrommeltje. Met daarin precies de tangen, boren, moeren en andere aandraaiers die je denkt en hoopt nodig te hebben. Blijkt dat je toch nog een boel hebt laten liggen. Waaronder mogelijkheden. Want waarom niet hoog inzetten en alles in huis halen waar je tijdens jouw werkzaamheden maar behoefte aan kunt hebben?

Hieronder bespreken we enkele mogelijkheden die jouw werk een stuk gemakkelijker zullen maken. En bovendien behoorlijk wat overzichtelijker!

Gereedschapset

Nogal wiedes, zou je denken. Klopt, kunnen we je niet kwalijk nemen. Maar ja, je hebt een gereedschapsets en je hebt een gereedschapset. Dat wil zeggen dat je puur en alleen de basis aanschaft of zorgt dat je werkelijk alles tot je beschikking hebt waar jouw klanten en klussen maar profijt van hebben. Je kunt kiezen uit een kist of kast die leeg wordt aangeleverd en waar je al je tools gemakkelijk in kwijt kunt. Maar een geheel gevuld exemplaar is uiteraard ook mogelijk! Kun jemeteen aan de slag. Mooi toch?

Werkbank

Waarom zetten we deze er nou tussen? Inderdaad, een tafel is een oppervlak om karweien op uit te voeren. Maar een werkbank kan ook gebruikt worden om gereedschappen in op te slaan. Zeker wanneer die over een ruim ladeblok beschikt of zijpanelen te bieden heeft waar je diverse onderdelen overzichtelijk aan op kunt hangen. Dan sla je mooi twee vliegen in één klap! Is dat nou niet het toppunt van efficiëntie? Ja, dat dachten wij nou ook. En daarom is een degelijke werkbank ook onmisbaar.

Gereedschapstrolley

We gaan nog even terug naar de eerste optie. Want die is wel hartstikke handig maar – zeker wanneer die tot aan de nok toe gevuld is – loodzwaar. En dat is niet handig wanneer je meerdere stukken gereedschap in één keer nodig hebt, terwijl je eigenlijk het liefste die hele kast in één keer zou willen verplaatsen.

Gelukkig is dat wel degelijk mogelijk! Kies gewoon voor een gereedschapstrolley; een mobiele versie van een kast die je in alles voorziet. In plaats van telkens door je werkplaats te moeten lopen om één of twee tools op te halen, sleep je gewoon je hele voorraad overal mee naar toe!