Zo bereid je je reis goed voor

Het is belangrijk om goed voorbereid op pad te gaan. Je kunt dit doen door je parkeerplek vooraf al te reserveren. Zo ben je zeker van een plekje, maar ook is dit nog eens vele malen goedkoper als last minute parkeren. Er zijn verschillende etages die hun eigen faciliteiten hebben. Afhankelijk van waar er plek is betaal je een bepaald tarief. Het goedkoopste tarief dat je kunt krijgen is op P10 vanaf €4,00.

Wat kost het om lang te parkeren?

De Kosten lang parkeren Schiphol zijn over het algemeen niet heel hoog. Het is natuurlijk afhankelijk van welke plek je kiest. Daarnaast is het ook makkelijk wanneer je terugkomt. De auto staat namelijk klaar en je kunt direct naar huis rijden. Vaak ben je al een beetje moe van de lange reis die je hebt moeten maken. Het is dan wel fijn dat je met gierende banden naar huis kunt. Tevens is er op P6 ook de mogelijkheid om je auto te laten wassen tijdens de vakantie. Zij hebben namelijk een eigen wasstraat en zo is de auto snel schoon. Wanneer je dan naar huis rijd dan rijd je extra comfortabel en met een goed zicht. Vanaf P3 gaat elke 10 minuten een shuttlebus. Het is dus niet nodig om lang te lopen met de zware koffers. Dit geldt natuurlijk ook voor de terugweg. Voor een klein bedrag kun je al voor de lange termijn parkeren op Schiphol.

Parkeren op Rotterdam Airport

Het gebouw van Zestienhoven Parkeren ligt recht bij het vliegveld van Rotterdam. Hier komen jaarlijks meer als 1,6 miljoen reizigers. Ze hebben een parkeerterrein voor de mensen die kort willen parkeren, maar ook voor de mensen die lang willen parkeren is er een apart terrein. De terreinen 1 en 3 zijn speciaal gebouwd voor het langdurig parkeren. Dit is dus ideaal wanneer je op vakantie gaat of op zakenreis. Wel is het verstandig om zo vlug mogelijk online te reserveren. Op deze manier kun je namelijk profiteren van een leuke korting. Op parkeerterrein 10 moet je een eindje lopen, maar hier parkeer je voor maar €4,00 per dag. Dit is dus extra voordelig voor de mensen die langdurig naar het buitenland vertrekken. Elk terrein heeft andere faciliteiten waardoor de prijzen per etage kunnen verschillen. Hoe sneller je jouw plek reserveert des te meer je kunt besparen!

Hoe werkt het parkeren in een garage?

Bij binnenkomst wordt je geïdentificeerd door een foto van het kenteken. Eventueel kun je op de luchthaven zelf ook een parkeerplek reserveren. Echter wordt dit niet aangeraden omdat de tarieven hier vele malen hoger zijn. Het is echt alleen aan te raden wanneer je niets anders kunt. Het online reserveringssysteem werkt niet alleen sneller, maar je bespaard ook veel geld op die manier. De meeste mensen boeken hun vakantie toch al ruimschoot van tevoren. Waarom doe je dit dan niet met een parkeerplek? Steeds meer mensen zijn je al voorgegaan dus wees er snel bij!